Jassogitt Skrevet 10. august 2011 Del Skrevet 10. august 2011 Ica Supermarked pleier nesten alltid å ha Jack Link's Beef Jerky. Selv foretrekker jeg et skikkelig godt norskt fenalår når det gjelder tørket kjøtt. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324 Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 Snap into a Slim Jim......ohhhhh yeaaaah , DIG IT ! Lenke til kommentar
MrLee Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 Kjøpte nettopp 15 poser beef jerky (280g) fra eBay. 10 original, 5 Teriyaki. Det er tragisk at det koster så sykt mye med beef jerky her til lands. Lenke til kommentar
MrLee Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 Helt død nå denne tråden? Fikk blod på tann når jeg hørte noen på jobben nevne jerky! Noen i Stavanger området som vet om det selges noe sted her ? Jeg kjører gjerne et stykke for å få tak i det. Har bare smakt det 2 ganger, før de sluttet og selge det i gamlebyen... traitors! Anyone ? Send meg evt. PM Meny i Stadionparken selger. Lenke til kommentar
Come Closer Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 Fant på Meny i Hillevåg faktisk Tho det kosta 28 kr pr. knøttlille pose Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513 Skrevet 26. januar 2012 Del Skrevet 26. januar 2012 (endret) Bah beef jerky blir stoppet i tollen om de sjekker sendingen din. Desverre. Det er noen som har opplevd dette og grunnen de oppga, ulovlig vare. Endret 26. januar 2012 av Slettet+513 Lenke til kommentar
koots Skrevet 26. januar 2012 Del Skrevet 26. januar 2012 Er nok ikke bare-bare å importere kjøtt. Lenke til kommentar
weebl Skrevet 27. januar 2012 Del Skrevet 27. januar 2012 om du importerer fra en europeisk forhandler så skal det vel være greit? Lenke til kommentar
Jassogitt Skrevet 27. januar 2012 Del Skrevet 27. januar 2012 (endret) Beef jerky fra USA blir stoppet, tror jeg. Er derfor Jack Link's sitt kjøtt i Norge er fra New Zealand. Endret 27. januar 2012 av Jassogitt 1 Lenke til kommentar
jaakervik Skrevet 29. januar 2012 Del Skrevet 29. januar 2012 Grisedyrt, men ganske godt. Alt er dyrt i Norge, bare og leve med.. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513 Skrevet 29. januar 2012 Del Skrevet 29. januar 2012 (endret) Jeg har en ide! La noen i Norge få denne Ideen og vi er i gang. Start Beef jerky produksjon så blir du rik og har til og med monopol på det norske markedet. Dette er en oppfordring. namm... :pJeg hadde nok startet det selv om jeg virkelig ville og hadde kapitalen. Det er en produkt som reklamerer for seg selv gjennom venner. Endret 29. januar 2012 av Slettet+513 Lenke til kommentar
oddsmurf Skrevet 29. januar 2012 Del Skrevet 29. januar 2012 Grisedyrt, men ganske godt. Alt er dyrt i Norge, bare og leve med.. Nei, det er ingtening som er dyrt i norge, i forhold til intekt. -.- Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 29. januar 2012 Del Skrevet 29. januar 2012 (endret) Ikke egentlig, for ingen liker jo skiten. I Norge har vi tørrfesk. Trenger ikke tørrkjøtt. Endret 29. januar 2012 av Bytex Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513 Skrevet 29. januar 2012 Del Skrevet 29. januar 2012 (endret) Ikke egentlig, for ingen liker jo skiten. I Norge har vi tørrfesk. Trenger ikke tørrkjøtt. Har du aldri smakt tørrkjøtt? Det finnes ganske mange verianter som er mulige også. Jeg likte tørrfisk men det er sært med så lite utvalg. Edit: Klare fordeler med norsk produksjon da. Du kan selge billig her til lands og eksportere til andre land. Håpet er vel at store aktører som stabburet å slikt begynner å prøve det ut. Populært med fremmed mat i Norge for tiden. Endret 29. januar 2012 av Slettet+513 Lenke til kommentar
Jassogitt Skrevet 30. januar 2012 Del Skrevet 30. januar 2012 (endret) Vanlig norsk spekeskinke og fenalår smaker mye bedre enn søt beef jerky. Endret 30. januar 2012 av Jassogitt Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 30. januar 2012 Del Skrevet 30. januar 2012 Jeg har spist et par poser jack links ja..prompa skikkelig surt i 2-3 dager hver gang..og det smaker jo mere søtt enn kjøtt Lenke til kommentar
Mladic Skrevet 30. januar 2012 Del Skrevet 30. januar 2012 Ikke egentlig, for ingen liker jo skiten. I Norge har vi tørrfesk. Trenger ikke tørrkjøtt. Jeg likte tørrfisk men det er sært med så lite utvalg. Dra til asiatiske grønnsaksforhandlere/småbutikker, de selger tørrfisk. Grisedyrt, men ganske godt. Alt er dyrt i Norge, bare og leve med.. Nei, det er ingtening som er dyrt i norge, i forhold til intekt. -.- Visste du at med en amerikansk gjennomsnittslønn får de råd til dobbelt så mange coca-cola-flasker som den norske gjennomsnittslønnen? Og ikke bare det, men de får kjøpt 1,5L cola-flasker istedet for halvlitere. For en 1,5L coca cola koster i underkant av 1 dollar i Wal-Mart. Lenke til kommentar
Mladic Skrevet 30. januar 2012 Del Skrevet 30. januar 2012 Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt Jack Link'sSteak Bar? Produktet står jo på norsk, og da må det selges i noen butikker i Norge. Lenke til kommentar
bshagen Skrevet 22. desember 2018 Del Skrevet 22. desember 2018 Blir en liten nekro-bump her, men hvor er det folk bestiller Jerky om dagen? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå