Kenny000 Skrevet 19. desember 2002 Del Skrevet 19. desember 2002 Hei! Jeg spiste i dag en Scotch Bonnet Pepper rå. Den tas for å være verdens sterkeste krydderplante (det er en som skal være noe sterkere i samme familie!) Dette er en sann historie. Jeg ble utfordret av kammeraten min til å spise den. Selvfølgelig gjorde jeg det. De neste 20 minuttene var en rent smerteparadis. Det svei så utrolig i munnen og brystet. Jeg fikk gåsehud, det rant av øyne og nese. Kammeraten min fikk dårlig samvittighet, så etter å ha sett på meg i sviende smerte i to minutter, spiste han også. Det er nok ikke det lureste vi har gjort. Måtte surfe på inernett mens det rant av øynene for å finne ut om det var en advarsel for dette.... Dette anbefaler jeg dere til å prøve. Kult å ha testet det liksom. Vi har planer om å ta den som er noe sterkere en annen gang. Er jo litt "status" å si at man har spist verdens sterkeste krydderplante.... For å gi dere en sammenligning, kan jeg si at på en skala fra en til ti i sterkhetsgrad, fant vi følgende plassering: Chilli : 2 Jalapeñjo : 5 Scotch Bonnet: 9 (denne skalaen var faktisk bakpå esken som planten lå i) Er det flere her som har BALLER? Lenke til kommentar
b-real Skrevet 19. desember 2002 Del Skrevet 19. desember 2002 Hey! God for you! D: Lenke til kommentar
Kenny000 Skrevet 19. desember 2002 Forfatter Del Skrevet 19. desember 2002 Det er forresten ikke bare snakk om en liten smak. Vi tok hver sin munnfull! Jeg oppdaget da den var på vei ned halsen at dette kanskje ikke var så lurt! Lenke til kommentar
Arve Systad Skrevet 19. desember 2002 Del Skrevet 19. desember 2002 hahahaha! Det er jo jackass faktor som berre det ! Virka litt morro å gi til en stygg lærer i julepresang kor kan eg få kjøpt det??? Lenke til kommentar
Kenny000 Skrevet 19. desember 2002 Forfatter Del Skrevet 19. desember 2002 Vi kjøpte de i en liten gjennomsiktig eske som het "Spice Planet". Kjøpte den på et RIMI Stormarked...... Lenke til kommentar
C. Alshus Skrevet 19. desember 2002 Del Skrevet 19. desember 2002 Har alle Rimi Stormarked dette? Hvor kjøpte du din? Lenke til kommentar
Arve Systad Skrevet 19. desember 2002 Del Skrevet 19. desember 2002 /me må sjå etter en neste gang (btw så er rema 1k billigere enn rimi, så er nesten aldri på rimi ) Lenke til kommentar
en mann Skrevet 20. desember 2002 Del Skrevet 20. desember 2002 Pøh. Har selv smakt ren chili, og tok det med et smil og et glass vann. Skal du virkelig begi deg inn i the Kjekkass world, må du nok ty til ting som kan slå deg ut. -Litt grining og sutring holder ikke. Lenke til kommentar
b-real Skrevet 20. desember 2002 Del Skrevet 20. desember 2002 en mann skrev (2002-12-20 01:37): Pøh. Har selv smakt ren chili, og tok det med et smil og et glass vann. Nei, skal du spise noe veldig sterkt så skal du ikke ha vann, mene no søtt som en sjokolade. Det lindrer. _________________ "3dMarks er IKKE alt her i livet!" - B|Real B|Real @#hw.no@undernet www.b-real.net [ endret av B|Real den 2002-12-20 02:42 ] Lenke til kommentar
Odden Skrevet 20. desember 2002 Del Skrevet 20. desember 2002 prøv noe som kalles pizza kali. den var proppfull. chili, piri piri, jalepenjoes eller hva skitt det kalles og diverse andre pepperfrukter.... GODDAMN! det er sterkt Lenke til kommentar
DjSlayer Skrevet 20. desember 2002 Del Skrevet 20. desember 2002 Quote: Google says:Chili pepper heat is measured in Scoville Units. Developed by Wilbur Scoville in 1912, Scoville Units measure chili pepper heat in multiples of 100, with the bell peppers at 0 and the habanero at over 300,000 Scoville Units. Prøv heller en habanero for å få litt styrke. Lenke til kommentar
Kenny000 Skrevet 20. desember 2002 Forfatter Del Skrevet 20. desember 2002 Til en mann: Vi spiste ikke chilli, som sagt er Scotch Pepper MYE sterkere enn chili. På Hot-skalaen bak på pakken, ligger chillie under mild, mens Scotch Pepper ligger på HOT. (se i skalaen jeg skrev i første post) Quote: Den 2002-12-20 06:02, skrev DjSlayer:Prøv heller en habanero for å få litt styrke. Trykk på linken i posten min for info om Scotch Pepper! (read an weap) Hentet fra teksten i linken: Quote: Scotch Bonnet is a type of Habanero, considered the hottest pepper in the world. Words such as blistering and incendiary are used to describe the heat. Lenke til kommentar
Kenny000 Skrevet 20. desember 2002 Forfatter Del Skrevet 20. desember 2002 Quote: Den 2002-12-19 21:29, skrev C. Alshus:Har alle Rimi Stormarked dette?Hvor kjøpte du din? Vet ikke, jeg kjøpte min på Rimi Maaseskjæret i Bergen. Lenke til kommentar
mikk- Skrevet 20. desember 2002 Del Skrevet 20. desember 2002 Utdrag fra Illustrert vitenskap denne måneden: Quote: Chilipeppers styrke måles i scoville - et mål på hvor mye capsaicinet må fortynnes for ikke å virke sterkt. Den amerikanske habñeroen er helt på topp. Så sterk chilipepper kan gi brannblemmer, og det anbefales å bruker hansker ved tilbredningen Habañeroen ligger på 'avsindig sterk' på skalaen.... Lenke til kommentar
SnowDOG_ Skrevet 27. desember 2002 Del Skrevet 27. desember 2002 Crazye greier... Lenke til kommentar
Espen F Skrevet 28. desember 2002 Del Skrevet 28. desember 2002 hvis dere er skikkelig tøffe.. så prøver dere en pizza med grønnsåpesaus.. og bruk gjerne litt salmiakk som ketchup.. og ha sykehuset på speed-dial..hehe.. for det kommer til å gjøre vondt.. og en pumping må nok til. Lenke til kommentar
Kjetil Lura Skrevet 28. desember 2002 Del Skrevet 28. desember 2002 hvis dere er skikkelig tøffe.. så prøver dere en pizza med grønnsåpesaus.. og bruk gjerne litt salmiakk som ketchup.. og ha sykehuset på speed-dial..hehe.. for det kommer til å gjøre vondt.. og en pumping må nok til. Har du testet det siden du sier det kommer til å gjøre vondt? Nei hålder meg vekke fra alt som er sterkere en pepper. Ødelegger alle smakene du har i kjeften, Fysjaman for noe herk chili er. Lenke til kommentar
Espen F Skrevet 28. desember 2002 Del Skrevet 28. desember 2002 nei har ikke testa det.. men jeg har god fantasi.. hehe.. jeg er standardtypen jeg og.. eneste som er godt litt sterkt.. er kebab Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå