Gå til innhold

Sterke saker! (Jackass-tendenser)


Kenny000

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg spiste i dag en Scotch Bonnet Pepper rå. Den tas for å være verdens sterkeste krydderplante (det er en som skal være noe sterkere i samme familie!)

 

Dette er en sann historie. Jeg ble utfordret av kammeraten min til å spise den. Selvfølgelig gjorde jeg det.

 

De neste 20 minuttene var en rent smerteparadis. Det svei så utrolig i munnen og brystet. Jeg fikk gåsehud, det rant av øyne og nese.

 

Kammeraten min fikk dårlig samvittighet, så etter å ha sett på meg i sviende smerte i to minutter, spiste han også.

 

Det er nok ikke det lureste vi har gjort. Måtte surfe på inernett mens det rant av øynene for å finne ut om det var en advarsel for dette....

 

Dette anbefaler jeg dere til å prøve. Kult å ha testet det liksom. Vi har planer om å ta den som er noe sterkere en annen gang. Er jo litt "status" å si at man har spist verdens sterkeste krydderplante....

 

For å gi dere en sammenligning, kan jeg si at på en skala fra en til ti i sterkhetsgrad, fant vi følgende plassering:

 

Chilli : 2

Jalapeñjo : 5

Scotch Bonnet: 9

 

(denne skalaen var faktisk bakpå esken som planten lå i)

 

Er det flere her som har BALLER? :cool:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

en mann skrev (2002-12-20 01:37):

Pøh. Har selv smakt ren chili, og tok det med et smil og et glass vann.

 

 

Nei, skal du spise noe veldig sterkt så skal du ikke ha vann, mene no søtt som en sjokolade. Det lindrer.

 

_________________

"3dMarks er IKKE alt her i livet!" - B|Real

 

B|Real @#hw.no@undernet

 

www.b-real.net

 

[ endret av B|Real den 2002-12-20 02:42 ]

Lenke til kommentar

Quote:


Google says:

Chili pepper heat is measured in Scoville Units. Developed by Wilbur Scoville in 1912, Scoville Units measure chili pepper heat in multiples of 100, with the bell peppers at 0 and the
habanero
at over 300,000 Scoville Units.


 

Prøv heller en habanero for å få litt styrke.

Lenke til kommentar

Til en mann:

Vi spiste ikke chilli, som sagt er Scotch Pepper MYE sterkere enn chili. På Hot-skalaen bak på pakken, ligger chillie under mild, mens Scotch Pepper ligger på HOT.

 

(se i skalaen jeg skrev i første post)

 

Quote:


Den 2002-12-20 06:02, skrev DjSlayer:

Prøv heller en habanero for å få litt styrke.



 

Trykk på linken i posten min for info om Scotch Pepper! (read an weap)

 

Hentet fra teksten i linken:

Quote:

Scotch Bonnet is a type of
Habanero
, considered the hottest pepper in the world. Words such as blistering and incendiary are used to describe the heat.


Lenke til kommentar

Utdrag fra Illustrert vitenskap denne måneden:

Quote:

Chilipeppers styrke måles i scoville - et mål på hvor mye capsaicinet må fortynnes for ikke å virke sterkt. Den amerikanske habñeroen er helt på topp. Så sterk chilipepper kan gi brannblemmer, og det anbefales å bruker hansker ved tilbredningen


 

Habañeroen ligger på 'avsindig sterk' på skalaen....

Lenke til kommentar
hvis dere er skikkelig tøffe.. så prøver dere en pizza med grønnsåpesaus.. og bruk gjerne litt salmiakk som ketchup.. og ha sykehuset på speed-dial..hehe..

 

 

for det kommer til å gjøre vondt.. og en pumping må nok til. :)

 

:lol::lol: Har du testet det siden du sier det kommer til å gjøre vondt? Nei hålder meg vekke fra alt som er sterkere en pepper. Ødelegger alle smakene du har i kjeften, Fysjaman for noe herk chili er.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...