Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Læreteknikk i matematikk -(1my)


Anbefalte innlegg

Aller først en liten hjerteskjærende historie.

 

Jeg går vel for å være den som kunne omtales som "lærerens rabies-infiserte kjæledegge" - med andre ord problembarnet som lagde oppstyr og nektet å ta til seg noe kunnskap på skolebenken, men allikevel viste seg å inneha noen basiskunnskaper i de fleste fag når vitnemålet ble servert. Nok til å akkurat komme seg igjennom det berømte "nåløyet" - hadde det ikke vært for matematikken.

Standardkommentarene på foreldremåter var "Navn kan hvis han bare vil".

Matematikken har forsåvidt alltid rådet over meg som en forbannelse, jeg var flink på grunnskolen, men det var også her jeg begynte å stille meg likegyldig til skolearbeid - noe jeg har blitt straffet for i ettertid.

 

Det eneste faget jeg har strykkarakter i nå er matte, som jeg skal ta opp igjen dette halvåret. 1MY.

 

Jeg får undervisning sammen med en gruppe andre elever som tar voksenopplæring og trenger faget for å få studiekompetanse, men fikk meldt meg på dette sent, og får derfor bare med meg det siste halvåret av det som vanligvis går en dag i uka over et skoleår. Problemet er at jeg sliter noe helt forferdelig med matematikken.

Det aller mest grunnleggende får jeg til, men gemoetri, sannsynlighetsregning og denslags har ingen avslappende effekt på meg.

 

Eksamen er 4. mai, noe som på dette tidspunktet gir meg veldig kort tid, og passer utrolig dårlig med tanke på den motiverende faktoren sommerværet kan ha på alle og enhver.

 

Skammelig å si, har jeg ikke oppdaget www.matematikk.net før idag, og kom i den anledning over "Matematikk med TESKJE" bøkene og CD'en, og lurer i den anledning på om det er noen som har noen erfaringer med disse produktene?

Eventuelle andre tips for bedret forståelse på egenstudie?

Har tilgang til faglærer gjennom IT's Learning, men får ikke svaret umiddelbart, det tar gjerne dager, så det kommer ikke til å gjøre den store nytten når jeg kommer meg videre i bøkene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...