Gå til innhold

Ski/snowboard film anbefalinger?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Propaganda er svært bra, men ettersom den er frå 2001 so vil den nok vere vanskeleg å få tak i. Av årets skifilmar er kanskje Long Story Short frå Level 1 min favoritt (har ikkje sett alle, men ein god del). Dei einaste eg ikkje ville kjøpt (sikkert nokon som er ueinige her) er Wha'ppen frå WW Films og Mind the Gap frå Skifilm.no. Dei er iallfall nederst på lista mi. Mellom desse og LSS ligg (ikkje i nokon spesiell rekkjefølgje) Welfare frå Field Productions, Ski Porn frå Poor Boyz, Push frå MSP og Skimatic frå Pléhouse Films.

 

Når det gjeld snøbrettfilmar so skal Follow Me Around frå Mack Dawg vere veldig bra, men eg har ikkje sett den endå. Den einaste eg har sett er More frå Absinthe, og berre ein gong.

 

Sjå på Eksponert.no, nettbutikken til Fri Flyt, der har dei mange filmar, både ski og snøbrett.

Lenke til kommentar
Jeg synes Mind The Gap var svært bra... Husk på at det er over en time med bonusmateriale òg.
Mesteparten av det bonusmaterialet har vorte lagt ut på Skifilm.no tidlegare, og er litt kjedeleg, då det berre er frå diverse konkurransar (US Open, X-games, WSI). Long Story Short har – trur eg – meir bonusmateriale enn det og meir variert bonusmateriale. Ein del av det er skjult (usynlege knappar på menyane), so ein kan ha det litt moro med å leite etter det i tillegg. Endret av Torbjørn T.
Lenke til kommentar
Gjest medlem-105476

Så "Follow me around" her om dagen, den var sinnsykt bra laget. Masse bra musikk og fete triks :wee: Eneste problemet er at de andre filmene jeg har lasta ned ikke har vært like bra og morsomme å se på, så blir litt skuffa osv. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...