Gå til innhold

24: Hvem er den mystiske personen? SPOILER


Anbefalte innlegg

Les ikke videre om du ikke vil ha detaljer angående hva som skjer i sesongfinalen sesong 6!

 

 

Har kommet over en spoilerdiskusjon hvor Jack Bauer i siste scene av sesongen treffer på en kjent som gjør han svært overasket. Hvem det er vet jeg ikke og diskusjonen har rast på utenlandske forum. Jeg har forlatt de diskusjonene fordi jeg ikke vil vite hvem det er, men jeg vil gjerne diskutere og spekulere angående scenen siden jeg var dum nok til å komme over diskusjonen.

 

Mer detaljert:

 

Person TBD: Get in, Jack. There's a lot I have to tell you.

 

Jack, still struggling to get past the shock of who he's seeing, climbs in the passenger side as Person TBD gets behind the wheel. As the car peels out, we... FADE OUT

 

Så, hvem tror du er denne mystiske personen? Er det noen vi tror er død? Dette skal være en sjokkerende avslørelse for seerne, ifølge produsentene. Spekulering går alt fra David Palmer og Tony og helt tilbake til Richard Walsh (sesong 1).

 

Hvem tror du det er?

 

Hvis du skulle komme over hvem det er og vet dette så sett det i spoiler!!! Jeg vil ikke vite hvem det er, men vil gjerne spekulere i vilden sky :wee:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

(nei jeg klarte ikke holde meg unna tråden. :p)

 

Oi oi, spennende. :D Hmm, noe som vil sjokkere seerne, og også Jack selv. Da vil jeg tro det er noen vi tror er død. Hvilket gjør det hele enda mer spennende. Hadde vært fantastisk å få tilbake f.eks. David Palmer eller Tony. Er også fler kandidater som har dødd i løpet av serien, men hvordan er det mulig at noen av dem ikke er død likevel? :hmm: F.eks. Palmer, vi så jo han bli skutt. Og Tony døde vel i Jacks armer? (correct me if I'm wrong).

Hva med George Mason? Han var jo døende og styrta et fly med en atombombe i sesong 2, så det er vel ikke mulig at han har overlevd?

 

Følte jeg ble veldig nysgjerrig nå. Siden det skal være sjokkerende så kan det jo egentlig være hvem som helst. Kanskje det bare er Audrey som viser seg å ikke være død likevel? Men det ville ikke vært så sjokkerende, for de fleste tror vel ikke heelt 100% på at hun er død enda uansett.

 

Hehe, kanskje det er Nina Myers. :!:

Endret av Nevnarion
Lenke til kommentar

Det har jo vært spekulert fra dag en av etter at Tony døde at han ikke virkelig var død. Dette fordi det alltid har vært vanlig praksis å fjerne tikkelyden ved episodens slutt når en hovedperson dør. Dette ble ikke gjort den episoden Tony døde, noe som gjør at man i månedsvis har spekulert i om at han virkelig ikke er død.

 

Men det er jo så mange det kan være. David Palmer tror jeg ikke det er, skal litt til for å fake døden sin. Men om han visste at denne store organisasjonen skulle drepe han så kunne det jo være han måtte gjøre det for å slippe unna og kanskje bekjempe de som stod bak. Men det virker litt søkt, vi så jo kroppen ligge der en stund etterpå (når Jack snek seg inn).

 

Men det må jo være en som har resurser til å vite hvor Jack befinner seg i slutten av siste episode. Håper det ikke er Sherry Palmer. Kanskje det er Chase (eller var det Chad han het?)?. Dog tror jeg ikke det vil være en så sjokkerende avslørelse.

 

Jeg holder foreløpig en knapp på David eller Tony, siden det vil være det mest sjokkerende. Uansett, så tror jeg dette er noe de har planlagt siden før sesong 5 siden sesong 5 og 6 stort sett ble skrevet sammenhengende.

Lenke til kommentar

Kanskje de til og med endrer det, siden det er lekket ut? De gjorde det med Ryan Chapelle. Det var opprinnelig ment at døden skulle fakes, men man endret det da det lekket ut på internett. Så da drepte Bauer han, til sjokk for seerne.

 

Uansett er det gøy å spekulere i det.

Lenke til kommentar
Edit: Kan det være Curtis som kommer tilbake? :)

8338480[/snapback]

 

Det tenkte jeg også på. Skal ikke se bort i fra det. Vi er jo overbevist om at han er død nå, men vi har aldri sett det med egne øyne. Så det er enklere å skrive inn han igjen enn f.eks. David Palmer eller Tony, som vi jo har sett dø.

 

Har også tenkt på muligheten for at det er Michelle Dessler. Det ville nesten vært like kult. Vi har jo hørt at hun er død, men vi fikk vel aldri ordentlig se det? :hmm:

 

Som Dotten nevner i første post så spekuleres det jo til og med i om det kan være Richard Walsh, som bare var med de par første episodene av sesong 1. Dette ville vært et veldig spennende comeback, men det spørs hvor heldig det er. Er nok ganske mange som ikke husker han noe særlig, det er tross alt mange år siden den første sesongen gikk.

 

Men sånn som replikken til denne mystiske personen er, så virker det som en person som kjenner Jack godt, og er veldig på fornavn med ham. Det inntrykket jeg fikk av å lese det lille vi vet om scenen, var også at dette er en person Jack mest sannsynlig ikke har noe veldig anstrengt forhold til.

 

Føler at jo mer jeg tenker på det, desto mer forvirra blir jeg. Vil egentlig ikke gi meg selv altfor store forventninger heller. Tenk om de forandrer alt, tenk om det bare er et løst rykte at denne scenen skal være. Kanskje den aldri kommer i det hele tatt.

Lenke til kommentar

Det skal vistnok være en mann.

 

Beskrivelse av scenen;

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Jack walks outside. We watch him walk down the street and down an alleyway.

 

Jack hears a gun being chambered and freezes. Then someone says "Step into the alley. Slowly. Keep your hands behind your head. Turn around, very slowly." Jack turns around, and registers pure shock as the script says.

The person lowers HIS gun and smiles a little. There is a car parked next to him. The person says "Get in, Jack. There's a lot I have to tell you." Jack gets in and the car peels out.

 

 

Om det da ikke er skribentene som her bevisst prøver å lure oss. Men jeg heller nå mot Tony.

Lenke til kommentar
Det har jo vært spekulert fra dag en av etter at Tony døde at han ikke virkelig var død. Dette fordi det alltid har vært vanlig praksis å fjerne tikkelyden ved episodens slutt når en hovedperson dør. Dette ble ikke gjort den episoden Tony døde, noe som gjør at man i månedsvis har spekulert i om at han virkelig ikke er død.

 

Vel, tikkelyden var der når Curtis døde.. Sjekket nettopp på den episoden nå av ren nysgjerrighet. Mulig det bare er min oppfatning, men jeg vil da så absolutt påstå at han er/var en av hovedpersonene i serien.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...