Gå til innhold

Er det noen free online RPG spill ol. der ute?


Anbefalte innlegg

Kjeder meg da veldig og lurte på om det var noen sikkelige RPG spille eller MMOPRG spill eller hva som helst som kunne vært gøy og spille?

 

Liker selv FF serien, World of Warcraft, warcraft serien, tenkte da på noe spill lignende på Murloc mini wow spille eller noe der du skal samle ting, gaine lvls, etc, etc.

 

Liker også foreksempel Heroes serien (Helt til 5'ern) Noen tips?

 

 

(Dragonfable funker, men er liksom ikke helt min greie)

 

Takker!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her er en grei oversikt av hva annet som finnes av mmorpgs.

 

Du kan også av oversikten se hva som evt er gratis spill.

 

Av gratis spill jeg har prøvd så vil jeg si at Anarchy online er helt klart det beste. Spillet er gammelt, men ser fortsatt greit nok ut, og har en dybde få andre spill har.

Jeg har dog spilt det lenge som fullt betalende kunde, men det er et bra spill uten alle ekspansjonene også.

Endret av savitri
Lenke til kommentar

Hadde tenkt og prøve KalOnline, ser ut som eit spill jeg kunne tenkt meg og spille, MEN da jeg prøver og logge meg inn kommer det opp feil ID eller passord, så skal jeg prøve og sende nytt passord til megselv da før jeg denne beskjeden "No match or your ID is blocked" ikke bra, dessuten var jeg ikke helt sikker på hva jeg skulle skrive på ID? hva var meningen med denne?

 

Takker for svar :!:

Lenke til kommentar
Runescape suger da

8340555[/snapback]

 

Er det for mye å be om en grunn til de 3 ordene? Er greit du synes spillet suger, men det er faktisk lov å komme med en begrunnelse. En vær kan si et spill suger, men ser ut som bare et fåtall kan si hvorfor.

 

Questene i RS er mer interesange enn questene i f.eks WoW. WoW består av å samle ting, drepe monster og få XP/penger. Thats it. Ikke at WoW er et sugend spill, men det er forferdelig repetivt til tider.

 

Kan anbefale RS, selv om det til tider kan være på nippen til ekstremt kjedelig (mye grunnet behov for endløse time med grinding).

 

Men linken ovenfor er fin, liste over alle MMORPG spillene, gratise og betalings spill. Men kutt ut det "snakk om latskap" tøvet. Ikke alle vet om den siden. Det er en grunn til at vi har et forum, for å kunne spørre om slike ting.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...