Gå til innhold

Brannmann tatt i dameundertøy


Juden

Anbefalte innlegg

Hentet fra VG:

 

Sjokkerte foreldre ringte politiet da Steven Cole (46) kom gående gjennom parken - kun iført en bikini.

 

Tirsdag var på ingen måte noen god dag for Cole, som jobber i det frivillige brannvesenet i byen Wayne. Da politiet kom til parken, etter å ha blitt varslet av foreldre som trodde han var en sexovergriper, satt Cole i bilen - kun iført dameundertøy.

 

Polititjenestemennene forstod raskt at han også var påvirket av alkohol, og 46-åringen ble pågrepet på stedet. I tillegg til promillekjøring omfatter siktelsen usømmelig opptreden og ordensforstyrrelse, melder nyhetsbyrået AP.

 

Mistet jobben

 

Situasjonen ble ikke noe bedre for Cole da politiet valgte å publisere bilder som ble tatt rett etter pågripelsen. Bildet av trebarnsfaren iført en bikini med rød, hvite og svarte striper - samt to vannfylte ballonger som bryster - går nå verden rundt. På hodet hadde han en blondeparykk, mens han bare var iført badetøfler på bena.

 

Han er nå suspendert fra jobben som frivillig brannmann, og da han møtte i retten skjærtorsdag ble det også kjent at kona ikke ante at ektemannen likte å ikle seg dameundertøy. De to har vært gift i 25 år.

 

I retten tilbakeviste familiefarens advokat, Charlie Rittgers, at foreldrene som varslet politiet hadde grunn til å frykte sexovergrep.

 

- Han er 46 år gammel. Han har ingen slik forhistorie. Det er mange mennesker i dette landet som liker å kle seg ut, og det er ikke til fare for noen i samfunnet, sa Charlie Rittgers til de mange journalistene som fulgte fengslingsmøtet.

 

- Det som er spesielt... er at han var utkledd på den måten han var. Det var et uvanlig syn i Hertigae Park i Mason, legger Ritthers til.

 

Skal undersøkes

 

Aktor Robert Peeler ba om at Cole gjennomgikk en psykiatrisk undersøkelse for å vurdere hans mentale tilstand. Det ble støttet av dommer Eddie Lawson.

 

- I en slik situasjon er det noe som ikke er riktig, mente Peeler.

 

Advokaten til 46-åringen kunne opplyse at klienten allerede hadde søkt behandling for sine problemer på egen hånd.

 

Steven Cole nektet straffskyld for alle forholdene under rettsmøtet, også for promillekjøringen. Det gjorde han til tross for at han ble pågrepet med en Budweiser-flaske i hånden, samt at en promilletest avslørte at alkoholnivået i blodet var 0.17 over det lovlige grensen i Ohio.

 

Han skal ha fortalt politibetjentene som arresterte ham at han var på vei til en konkurranse på en homsebar i Dayton hvor førsteprisen var 10.000 dollar.

 

Ganske komisk eller hva? :!:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Haha, bombe at det var en amerikaner da :)

8322271[/snapback]

Er det mulig å være så trangsynt :roll:

 

Morsom historie.

8322953[/snapback]

Synes det er veldig sjelden man hører om slike saker utenfor statene.

 

Edit: Tviler ikke på at slikt sjer andre steder nei, om du trodde det :)

Endret av Kjeksmestern
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...