Gå til innhold

wii... bortkasta hype?


Anbefalte innlegg

nå har wii'en vært her en stund... og jeg må ærlig talt bare si at den i mine øyne er helt ubrukelig.... greit... det var litt arti å slå litt tennis o.l. men nå er det jo helt UBRUKELIG!! dritt grafikk, dritt spill og elendig styring i de fleste spill.

 

En mere ubrukelig konsoll skal man lete lenge etter...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Helt enig med deg Joona.. Har hatt Wii nesten fra lanseringsdatoen, og spilte jevnt og trutt i 3 uker.. Men etter det så har den stått nesten urørt..

 

Greit at det kommer bedre spill snart/i fremtiden.. Men jeg har egentlig aldri likt Mario og Zelda, som er frontfigurene til Nintendo (som tydeligvis blir de store hit'ene til Wii). Mulig jeg ble tatt av hypen, for det var jo kjempe morro i starten!

 

Så, vurderer egentlig å selge wii'n og kjøpe PS3.. Hadde vært greit med en konsoll som ser trivelig ut på min 37" lcd-tv :D

Lenke til kommentar

Jeg prøde faktisk wii for første gang i dag...

Jeg tror aldri jeg her sett noe stursligere og dumere spill!!!!!

det er et baseball spill der men det er ikke noe med å slå hart eller noe det er kunn hvordan du treffer på køllen!!

fra 5-7 klassen spilte jeg slåball hvert frimenut hver sommer. så jeg vet at det ikke er nåkk å treffe riktig! Syntes dette var veldig lite jennom tengt og dårlig utført!!!

prøfte ikke så mange spill men de jeg ikke prøvde må vere syyyyyyyyykt bra for å veie opp ijen for de jeg prøvde hvis dette skal vere en bra konsoll! :hrm:

Lenke til kommentar

Mmm, smells like flame bait-spirit. Flere som mener det samme som deg, uttrykt i 34343 tidligere tråder. Når det du baserer det hele på er

dritt grafikk, dritt spill og elendig styring i de fleste spill.
falt vel hele tråden ganske lett av konstruktivitetsvogna. Lov å tro/håpe den forsvinner i søpla så fort en mod får klypene i den.

 

Vil samtidig rette en takk til A14 for et særdeles reflektert og modent innlegg.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...