Gå til innhold

Rallyduell PS2! - beste multiplayer i wrcII ex. vs.colin 3


andrevr

Anbefalte innlegg

Etter å ha forhørt meg i dette forumet bestemte jeg meg for å kjøpe GT3 og WRC II Extreme ettersom jeg ønsket meg et "asfalt spill" og et rally spill.

 

For å si det slik, "one player" settingen i WRC II extreme er meget bra. Bra baner, bra biler, god grafikk og lyd etc. Men jeg trives best med spill hvor det også er bra multiplayer (2-player) muligheter. Det synes jeg det ikke er i WRC II Extreme.

 

Jeg har spilt Colin McRea 2 til pc en god del og der var det bra løp med 6 spillere. Der kan man enten kjøre "single player" hvor man konkurrerer med 5 andre biler eller spiller to stykker mot hverandre (split screen) i tillegg til 4 andre biler i konkurransen. Glimrende multiplayer modus ifølge meg!

 

Jeg ønsker meg et bra rallyspill med god styring over bilen (som wrc II ex så absolutt har, og går ut ifra colin 3 har det også), men ønsker meg best mulig multiplayer modus...

 

Er da WRC II extreme, colin mcrea 3 eller noen andre rallyspill til PS2 best??

 

takk for innspill

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ville bare forklare litt nøyere hva jeg mente med dårlig multiplayer i wrc. En kan kjøre såkalt "head to head" og dette fungerer greit, men kjedelig at motstanderen kun er "ghost" og ikke virkelig bil som en kan krasje med.

 

Mange muligheter med to spillere hvis spiller nr 1 kjører først, deretter nr2 som skal prøve å slå tiden til nr 1 etc. Men jeg foretrekker split screens muligheter framfor at en spiller først og deretter nr2. Vil ha et spill hvor nye spillere kan more seg uten å måtte kjenne nye baner inn og ut for å kjøre greit.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...