Gå til innhold

MÅ Mediacenter vise alle mine medier?


Anbefalte innlegg

Nå begynner jeg å gå litt lei av å ikke kunne bestemme selv hvilke mapper Mediacenter skal vise, så håper noen kanskje har en register- hack eller noe som kan gi meg kontrollen, eller eventuelt slette alle oppføringer.

 

 

Problemet er altså at feks fotogalleriet i Mediacenter insisterer på å vise alle bilder den finner, som feks ikonfiler til min TomTom gps som ligger i XP's mine dokumenter mappen på en annen disk, eller kvitteringer som ligger i Vista "Dokumenter".

 

Har fjernet alle mapper i Mediacenter's bibliotek, og har nå også slettet all musikk, og alle bilder fra både fellesmapper og mitt brukernavn fra både XP disken og Vista disken.

Like forbannet har jeg ca 150 sanger i Mediacenter, som feks "Ambianica Lord Ming" fra 2001 på 14 sekunders lengde. Aner ikke hva dette er og finner det faktisk heller ikke ved søk fra Vista.

 

Håper noen nå kan hjelpe meg med noen tips, hadde håpet at det skulle bli mer system og oversikt over mine bilder og min musikk i Mediacenter. Siden maskinen kun er koblet til en vanlig 29" crt er det veldig fint med Mediacenter's størrelse.

Tv opptak og filmer både fungerer og organiseres veldig bra.

Men dette med bilder og musikk er jeg langt fra fornøyd med, er enn så lenge bedre å gå i Windows og finne bildene manuelt, enn å bla seg gjennom alt rotet i Mediacenter...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...