Gå til innhold

Beste bilspill til Xbox 360?


sir-alex

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Forza Motorsport 2 kommer nå i mai, fullblods simulator, det har jeg virkelig troa på. I mellomtiden kan du jo sjekke ut Ridge Racer 6, som jeg hadde mye moro med en stund tilbake.

 

RR6:

+ God framerate og grafikk

+ Skikkelig RR musikk!

 

- Lite folk online, har også en tendens til å lagge mener jeg å huske

- Litt for vanskelig når du kommer langt uti spillet

Endret av Kjeksmestern
Lenke til kommentar

Anbefaler også PGR3.

 

Fin fysikk, et spill der skills er relevant for å gjøre det bra... Karrieremodus med flere forskjellige vanskelighetsgrader, burde finne noe som passer nivået og innsatsen din. Feit live-del, jeg sitter faktisk og spiller live nå :blush::D Mange biler som går an å bruke helt fra starten av, autentiske billyder, veldig gjennomført spill kort sagt...

 

Minusene er vel at det muligens er litt lite antialisering på grafikken og at karrieremodusen kanskje inneholder litt for mye annen kjøring enn street races og sånn. Tenker da på kjegleløp, kjøring for å få så og så mye kudos og lignende.

 

Dette er i alle fall min mening. Jeg liker spillet.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Project Gotham Racing 3 er ikke bare det beste bilspillet til Xbox 360, men også en av de beste titlene konsollen har å by på. Spillet kan du få for 199,- i de fleste butikker nå, og er vel verdt pengene.

PGR3 følger også med det trådløse rattet man får kjøpt til Xbox 360, og dersom du liker bilspill er rattet en god investering.

 

Ellers er som sagt Forza Motorsport 2 verdt å vente på, de kommer mot slutten av Mai.

Lenke til kommentar
Jeg er mye i samme situasjon som deg, har vurdert å kjøpe PGR3 og TDU, men velger å vente til Forza 2 kommer i butikk hyllene, også er jo Colin MacRae DIRT på vei..

8294718[/snapback]

 

Samme her. Fikk Ridge Racer 6 til jul, og vurderte en stund PGR3, men har også valgt å vente på Forza og Dirt. Disse to titlene kommer til å kicke ass :cool: Mens jeg venter er Rallisport Challenge 2 et meget godt alternativ...

Lenke til kommentar
Jeg er mye i samme situasjon som deg, har vurdert å kjøpe PGR3 og TDU, men velger å vente til Forza 2 kommer i butikk hyllene, også er jo Colin MacRae DIRT på vei..

8294718[/snapback]

 

Som sagt får du PGR3 til 199,- så hvis jeg var deg ville jeg slått til med et innkjøp umiddelbart. Definitivt et av de beste bilspillene jeg har spilt, selv om jeg likte toern bedre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...