Gå til innhold

Post bilde av guffen mat!


Gjest

Anbefalte innlegg

Steak tartar har jeg spist, var ikke så værst faktisk :p

Og hadde to phillipinere i klassen min, de sa at balut var JEVLIG godt.

 

fant ikke bilder, men noe jeg husker å ha lest i donald for MANGE år siden poppet opp i hodet mitt når jeg så denne posten!

 

poster oppskirften jeg :)

 

Stuffed Camel

 

1 whole camel, medium size

1 whole lamb, large size

20 whole chickens, medium size

60 eggs

12 kilos rice

2 kilos pine nuts

2 kilos almonds

1 kilo pistachio nuts

110 gallons water

5 pounds black pepper

Salt to taste

 

Skin, trim and clean camel (once you get over the hump), lamb and chicken. Boil until tender. Cook rice until fluffy. Fry nuts until brown and mix with rice. Hard boil eggs and peel. Stuff cooked chickens with hard boiled eggs and rice. Stuff the cooked lamb with stuffed chickens. Add more rice. Stuff the camel with the stuffed lamb and add rest of rice. Broil over large charcoal pit until brown. Spread any remaining rice on large tray and place camel on top of rice. Decorate with boiled eggs and nuts. Serves friendly crowd of 80-100.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

de blir kokt.

jeg synes blodårene er så ekle jeg. at de ligger oppi det gule. også å forestille seg å spise det. at man tygger den myke anda, og nebbet som er helt mykt og sånn. ikke noe fjær ennå.

 

om å gjøre å finne en eklere mat.

Endret av Gjest
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...