Gå til innhold

Spam


abene

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

bruker spamkiller 4.0 fra McAfee... renser både pop3 kontoen og hotmail kontoen... plus at den har en del festelige hjelpemidler for og ta igjen :smile:

 

Den er ikke gratis... men vært pengene... jeg var litt ukritisk til bruk at adressen min på en del newsgroups i gamle dager... og tror jeg havnet på tusen lister... får mellom fem og femti spam om dagen... pleide og få mellom ti og hundre... så det virker.... spesielt siden jeg kan sende beskjed om at adressen ikke eksisterer... det virker nok inn på noen...

Lenke til kommentar

Jeg har fått en tilbakemelding fra en bruker som har en annen erfaring enn det jeg anser som "riktig" fremgangsmåte ved bekjempelse av spam.

 

Vedkommende mener at man bør bruke den anledningen en spammer gir oss for å melde oss ut av en bestemt e-postliste. Det er en generell oppfatning at dette øker spammen ytterligere, men denne brukeren har altså motsatt erfaring, dvs at spammen ble mindre når han/hun "meldte seg ut av en liste".

 

Hva mener dere? Er det flere som har erfaring med at det å melde seg ut av lister, at det reduserer spam? Eller øker det spam?

Lenke til kommentar

Eg er ein av dei som har tørt å skrive meg på ein slik unsubscribe liste...

 

Eg har opplevd to tilfeller. Det eine var at med ein gong eg hadde skrevet meg på ei slik liste slutta spamen å komme frå det selskapet som sendte dem, f.eks "Cool Savings" eller noko slikt tull, men då byrja eg å få spam frå eit anna selskap...

Men eg skreiv meg på neste gong også. Og per idag får eg intet spam. Kan jo hende eg har vore heldig her...

Endret av Salai
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...