Gå til innhold

Scrubstråden vol. 2


Anbefalte innlegg

Fin episode.. synes det er denne typen episoder Scrubs folkene er absolutt best på...

 

 

Veldig Synd at Jenkins er ute, men skal bli spennende og se hvem som blir ny sjef, og om Ted kommer til og forandre seg ;)

 

Håper og tror Cox blir ny sjef :wee:

 

Scrubs blir dog ikke det samme uten Kelso :(

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tviler på at Ken Jenkins blir bootet fra serien selv om karakteren ikke jobber på sykehuset lenger (fingers crossed), men det er uansett fint å se at produsentene har fått hodet ut av ræva. Begynner å likne på klassisk Scrubs.

Endret av Cheebs
Lenke til kommentar

Det er så fint med ny Scrubs-episode kvar veke. :love:

 

 

Bob? :cry: Når alle møtte opp på møtet for å støtte Bob innsåg eg at han sikkert kom til å takke nei. Sacred Heart blir aldri det same, kva er det Bill driv med? Ingen meir buggedibu!?

 

Ellers har dei nye episodane vore knallbra, ingenting å utsetje på resten. Fint at han held Jelliot ved like, gjennom episodane er det ikkje stort, men heilt i slutten lurer han inn ein scene og to.

 

Brain Trust er genialt, Ted har vore fabelaktig, spesielt i den siste episoden. Fint å sjå litt til Doug og Todd og. Turk og har vore kjempe.

For å summere opp: Alle har vore gode, Bob og, sjølv om det ser mørkt ut for framtida. :(

 

Neste episode er forresten den siste i sesong 7, dei har byrja å jobbe med sesong 8 som er bekrefta, den kjem kanskje til hausten.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

Trist at det nystartede og fabelaktige eventyret allerede er ved veis ende, vet ikke hvordan jeg skal få tiden til å gå fram til sesong 8 :hrm:

 

 

Trodde faktisk de skulle holde Kelso ute av serien ihvertfall et par episoder før vi fikk se han igjen, men jeg elsker at de ga han tv-tid allerede :) Det gikk også overraskende fort å gjøre Cox til nye chief, trodde virkelig de skulle gjøre litt mer greie ut av det. Ellers begynner Turk å bli mer og mer familiefar, og så ikke han "goofe" noe særlig rundt med JD hele den nye episoden.. Håper dette ikke er et mønster som fortsetter :p

 

Lenke til kommentar

Det må være feil, neste episode er den siste i sesong 7 og siste som blir vist på NBC, den neste er sesong 8. I tillegg er det episode nummer 150. :w00t:

 

Dei har endra rekkefølga på episodane for å unngå ein for stor cliffhanger som siste episode, noko slutten på My Waste Of Time hadde blitt. Det er jo for så vidt det uansett, sidan My Princess går tilbake i tid, så eg synest dei kunne spart seg akkurat det der.

 

Den egentlege rekkefølga (og den som kjem på DVD) er:

 

6 My Number One Doctor

7 My Bad Too

8 My Manhood

9 My Princess

10 My Dumb Luck

11 My Waste of Time

 

På NBC har dei vist denne rekkefølga:

 

6 My Number One Doctor

7 My Bad Too

8 My Manhood

9 My Dumb Luck

10 My Waste of Time

11 My Princess

 

My Princess blir forresten ein episode utanom det vanlege, for dei som vil lese ein promotekst, sjekk spoileren under.

 

From NBC Universal Media Village

 

SCRUBS

MY PRINCESS

05-08-2008 8:30PM

 

A KNIGHT IN SHINING SCRUBS – DR.COX (JOHN C. MCGINLEY) WEAVES A BEDTIME FAIRY TALE FOR HIS SON STARRING THE STAFF OF SACRED HEART – Dr. Cox (John C. McGinley) recounts his tough day at the hospital to his son through an imaginative fairy tale. When Princess Eliot’s (Sarah Chalke) handmaiden falls ill at the hands of an unknown monster the Village Idiot (Zach Braff) is summoned to help rescue her, but with the Dark Lord (Ken Jenkins) standing in their way, the duo can’t do it alone. The Giant (Neil Flynn) keeps an eye out for the heroes while the two-headed Turla (Judy Reyes, Donald Faison) lends some magic, but it’s the brave knight in shining armor -- storyteller -- Dr. Cox that lends them the knowledge that may save the day. However, with Dr. Kelso regulating shifts, the staff of Sacred Heart may not have time to figure out how to slay the monster. Will Eliot’s patient live happily ever after?

 

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

Har kun fått med noen episoder her og der på tv, syntes det er genialt så har kjøpt meg sesong 1 og 2, fy faen for en genial serie. Favorittkarakterer er dr. cox og vaktmesteren. Det jeg også liker med serien at de ikke ødla den med et stygt latterspor i bakgrunnen.

Endret av thadon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...