Gå til innhold

Potetgull er godt, men hva er det beste? Og hvor er det egentlig best utvalg?


jimy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er blitt så lei av alle de "vanlige" smakene, som paprika og salt og pepper. Liker dem litt, men da må det gå lenge mellom hver gang jeg spiser det.

 

Ellers er jeg veldig glad i Rømme og løk-chipsen (Hvorfor er det så kult å ha det på engelsk egentlig?) og de fleste Sørlandschipsene.

Lenke til kommentar

Jeg husker den gangen pappa kjøpte feil chips. Oppmerksom som han er, tok han feil av den salte chipsen, og den med ost & løk. ("De er begge gule, lett å ta feil!" :roll: )

 

Det viste seg at den var knallgod! Kan ha vært pga. at jeg var desp etter chips, og at det ikke var noen butikk i nærheten... xD Ihvertfall, meg og pappa digget den, og ånden vår var så jævlig av mamma og lillesøsteren min unngikk oss resten av kvelden! :D

Lenke til kommentar

Jeg takler ikke Kims-potetgull, rett og slett fordi de er så alt for generøse med saltet. Det går fint med et par flak, men mer enn det må tvinges ned, da saltsmaken overdøver alt. Der er Maarud mye bedre, selv om jeg aldri kjøper det heller.

 

Nei, gi meg heller en pose Sørlandschips, det er ekte chips. Den nye varianten med ost (?) og balsamico er helt fantastisk, selv om de med fordel kunne vert litt rausere med eddiken.

Lenke til kommentar

Favoritten er nok Sørlands Chips med havsalt. (Oransje posen). Er veldig glad i grovt potetgull. Jo grovere, jo bedre spør du meg. På noen kiosker og bensinstasjoner har det i det siste dukket opp en brun pose (husker ikke hva potetgullet heter) med grovt potetgull med salt og pepper. Deilig. :dribble:

Lenke til kommentar
Min erfaring tilsier at potetgull typ Sørlandschips funker dårligere sammen med dip enn den "vanlige" typen. Alle potetgulltypene har dog til felles at det alltid blir igjen 5-10% med potetgull som er "udippbart".

 

Dette stemmer, Sørlandschips er ikkje så bra å dippe, men smaken til Sørlandschips er såpass god at den ikkje treng dip..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...