Gå til innhold

Når fikk du mest vondt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-Axby2kEH

Jeg knakk ankelen på 3 steder. Heldigvis takket være et kjempeeffektivt helsevesen fikk jeg operere i løpet av få timer og fikk så mye moropiller at jeg ikke hadde det så kjipt da egentlig. Det som gjorde vondt var å ta skruene ut av foten igjen etter at de hadde grodd fast og kost seg i foten min i 1 år :cry: med lokalbedøvelse.

Lenke til kommentar

Haha, kom på en ting til: En dag, da jeg og "bandet" hadde vært og jammet litt etter skoletid (vi fikk lov til å låne musikkrommet), ble jeg igjen noen minutter for å rydde skikkelig. De to køddene som gikk før meg hadde prestert å slukke absolutt alt lys, og siden hele musikk-delen av skolen er både lys- og lydtett, var det ganske så mørkt der.

Attpåtil hadde skolen brent ned for noen år siden, så det er mange branndører der, blant annet et par til inngangen av musikkrommet.

Så jeg gikk altså og tumlet, før jeg fant ut hvilken retning jeg måtte gå for å komme meg ut og hjem. Ikke vet jeg hvorfor, men jeg gikk uhyre fort, ja nærmest jogget der inne i mørket, før jeg gikk rett på en flere hundre kilos tung metalldør, som de andre hadde lukket igjen på pur faenskap. Smerten i nesa var helt ubeskrivelig og uutholdelig.

Det som var så ille med å slå nesa så kraftig, var at jeg ikke kunne gjøre noen ting for å døyve den, så jeg måtte bare tåle det og vente til det gikk over.

 

Moral: Hold armen/handa foran det når du går i mørke, ellers kan man ende opp med fragmenter av nesebeinet i hjernen.

Lenke til kommentar

Når jeg kutta 1,5 cm av fingertuppen. Skulle ta på meg skoa, og lente meg til dørkarmen til ytterdøra (type stor, tung). Så tok et vindkast tak i døra og smalt den igjen. Fingertuppen lå på dørmatta. :)

 

Sånn ser det ut i dag:

 

La ved bilde av den "friske hånden" for sammligning.

post-25827-1174919044_thumb.jpg

post-25827-1174919056_thumb.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Klemme seg i stor tung ytterdør er vondt, ja. Jeg tok bare en hudfille, men vondt uansett. Ganske vondt å kræsje i full fart på sparkesykkel. Fikk en liten grusstein inn i forhjulet og fløy fremover. Slo lufta ut av meg, knakk 2 ribbein og armen og i tillegg masse skrubbsår og noen kutt. Jaujau.

Lenke til kommentar

Mest vondt..hmm

Må være da jeg gikk ut i veien da jeg var mye yngre og ble påkjørt av en bil som kom mot meg i 80kmt i 50 sone..Jeg fløy en del meter bakover..15-20cm fra og bokstavelig talt knuse hodeskallen min..Knakk høyre lårben tre steder.høyre håndledd var knekt og vrengt bakover så langt det gikk..Det kjekkeste var at jeg var bevist hele tiden..fikk sjokk da jeg prøvde å reise meg opp og så at lårbenet mitt stod ut av låret mitt. de to neste i rekken var da jeg ble skambanket av tre narkisser..de sparket og spente meg utallige ganger i magen,ryggen og ganske mange ganger i hoder helt til jeg svimte av..en annen gang da jeg knuste høyre ankel..trodde jeg hadde forstuet ankelen..så jeg gikk på foten i 10 dager tilsammen..men først etter tre dager så gikk jeg til legevakten men de sa så lenge jeg kunne gå på foten så hastet det ikke..så jeg har vist en høy smertegrense..men etter 10 dager så klarte jeg ikke å gå på foten..inn til legevakten..fikk scannet foten..da spurte de om hvorfor jeg ikke fikk sjekket dette tidligere for ankelen er totalt knust..hehe..vel det har vært det som har vært mest vondt...

Lenke til kommentar

I de gode gamle dager da Amiga var et must, og jeg ikke hadde helt råd til den enda, syklet jeg med Rogalands Avis hver morgen kl 6.

 

Hadde budrunde i Sentrum, og syklet i gågata forbi ei datasjappe, og nistirret på Amigaen som blinka i vinduet.

 

Sykla rett på en lyktestolpe i stor fart, og kølla fikk brutal medfart.

 

Husker jeg hadde blod i bokseren når jeg kom hjem.

 

Ellers har jeg også blitt påkjørt av varebil, også når jeg var sykkelbud. Fikk meg en 20 meters luftetur, men slapp unna med noen skrubbsår og en sykkel med vrengte dekk. Sjåføren kikka stoppa og kikket på varebilen sin og kjørte videre, mens jeg lå halvt i svime i andre enden av gata.

Endret av JULINGiKAKE
Lenke til kommentar
...Masse kjempevondt...

8241342[/snapback]

 

Uheldig du....?

 

Eller så gruer jeg meg til å operere ut en klump i halsen min, som legen TROR er en mongostor lymfeknute, dette gjøres nemli med lokalbedøvelse, Mens jeg er helt våken og ved mine fulle fem.

Blir kanskje ikke så vondt, men forferdelig blir det uansett! :ermm:

Lenke til kommentar
da jeg kjørte hælen rett inn i hjørnet på min kantete data.. :cry:

8239816[/snapback]

Sitter du mye i ro?

 

Noe av det vondeste jeg har opplevd, er når jeg fikk kneet ut av ledd i en foppalkamp. Endte med brudd og delvis avrevet korsbånd. :--)

8241578[/snapback]

 

Nei hehe var bare alt jeg kom på i farta, har da hatt vondere men ingenting som var noe spesielt vondt... Aldri knekt/brekt/knust no eller noenting, Ødlagt ett ledd eller to, men det er alt.

Lenke til kommentar

Det jeg har opplevd er ingenting i forhold til det som er nevnt her,men jeg har enda noen år igjen :ermm: . Når jeg var 7 år gammel brakk jeg håndleddet. Jeg tittet på den og det var brudd på to steder. Beina sto rett opp under huden :( . Husker også at jeg ble truffet med en kost midt i trynet. Nå er det skjelden noe slikt skjer med meg. Kanskje jeg bare er mer forsiktig.

Lenke til kommentar

Stod å dreide på verkstedet på skolen, og plutselig får jeg et spon i øyet idet jeg bøyer meg ned for å plukke opp skyvelæret. Sponet var godt over 500 grader varmt og skarp som et barberblad.

 

Det kuttet seg inn bak øyeeplet, og brant seg fast der. Fikk utrolig vondt og begyner å klø meg i øyet, og sponet kutet og brant opp innsiden av øyelokket.

 

Ikke gøy hos legen da hun sitter med en liten pinsett å prøver å pirke ut sponet uten å kutte opp øyet mer.

 

heldigvis er kom ikke synet til skade :cool:

Lenke til kommentar

Når jeg splittet fingertuppen min på langs, alikevell var det ikke dette som gjorde vondt.

 

Jeg hadde nemmelig gått rundt og, la oss si godgjort såret i flere dager uten å gjøre noe med det, vil påsta det var to cm sprik. Når jeg kom til legen, etter påtvang av voksende, ville hun ikke gi bedøvelse. Og etterseom vevet var dødt og det ikke blødde så måtte hun sørge for at det ble gjordt noe med det. Vi holdt på en stund med stikke hull i såret dyppe i saltvann, stikke, dyppe etc. Haha, og når vi skulle sy, måtte hun sy så forbanna langt ned, og der var beinet i fingeren...Huff... :S

 

Så moralen er det er ingen grund til å ikke besøke legen en gang for mye...

 

Merkelig nok lærte jeg aldri. Har en hel skokk av arr over hele kroppen...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...