Gå til innhold

Bråker PS3 også?


Anbefalte innlegg

Ligner litt på den første jeg hadde. Sendte den på rep, og fikk en ny tilbake, som er mye stillere. Den går opp til nivå 2, og blir der uansett hva du gjør...

Og det lydnivået er til å leve med, selv på stille partier i filmsammenheng, men du hører denne og hvis du vil...

9502022[/snapback]

 

Holder den seg på nivå 2 også når du setter på oppskalering av DVD?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 år senere...

Jeg har hatt flere PS3-maskiner nå, har vært uheldig med alle unnatt én av dem med tanke på støy og har dermed byttet/hevet kjøpet på samtlige av de som støyet som følge av dette. Og den ene jeg hadde (40GB) som faktisk var stillegående gikk jo selvsagt i stykker (Blu-ray-spilleren røk), så det endte med at jeg fikk igjen pengene for den etter å ha ventet lenge på å en ny maskin fra verkstedet. Deretter kjøpte jeg en ny PS3 80GB i stedet, en bråkete en (støyet langt mer enn den stasjonære PCen min) og hevet altså kjøpet på den også. :roll:

 

Utrolig plagsomt at de (Sony) ikke kan få orden på produksjonen sin og lage alle konsollene omtrent like stillegående. Forskjellene på de jeg har hatt er ganske store, den verste av alle (en 40GB) hørtes bokstavelig talt ut som en hårføner til tider selv om den sto helt åpent. Og det mest latterlige er at Sony har hatt disse problemene med en del av PS3-konsollene sine helt siden lanseringen, i allefall her i Europa, tilsynelatende uten å gjøre noe som helst for å løse dem.

 

Hvor vanskelig kan det være å unngå slike problemer egentlig? Jeg VET jo at de klarer å lage stillegående eksemplarer, da jeg har erfart 2 stk meget stillegående maskiner selv (stillegående selv etter/under langvarig spilling og slikt), så hvorfor i alle dager klarer de ikke å lage alle like stillegående? Håpløst. :thumbdown:

 

For å si det sånn, jeg kommer til å kjøpe min neste PS3 et sted jeg VET at jeg får hevet kjøpet dersom jeg nok en gang ender opp med en som bråker. Vil anbefale alle andre om å gjøre det samme. Elkjøp f.eks (pga 30-dageren).

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Har selv problemer med en PS3 60 GB fra England, som garantien har utløpt på! Lurte på om det er noen plasser man kan få reparert/ skiftet ut viften, helst i Trondheim. Eller er det mulig å bytte ut viften selv? Garantien gjelder ikke uansett så det er vel bare å tukle ivei hvis det ikke er for vanskelig.

 

Håper noen som kan hjelpe meg på maskinen som folk i Oslo klager på av støyen!!!

 

Secondarykid

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Etter å åpnet opp playstation'n min(ylod) fant jeg ut at den kjølepasta'n som er brukt er helt horibel. Det er omtrent ingen pasta, det eneste som er igjen er pasta som ligger rundt kantene på cpu/gpu. Jeg har lest litt rundt ulike forum og funnet ut at artic silver 5 kjølepasta er en av de beste til ps3. Har bestilt dette og er spent på hvordan det går.

 

Når det gjelder viftegang på ps3'n så har jeg opplevd tidligere at den har gitt veldig mye støy, men dette er i perioder. I tiden rett før jeg fikk ylod så var viften ganske stabil, og jeg merket ikke tegn til at jeg burde gjøre noe med det.

 

For dem som vil er det jo mulig å kjøpe usbvifter til fronten, og kjøpe tillegs vifte(på strøm) som du hekter på bak.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...