Gå til innhold

nytt skjermkort, nye problemer.


Anbefalte innlegg

God dag alle sammen, har et pittelite problem jeg håpet noen kunne hjelpe meg med..

 

saken er at jeg ga bort skjermkorte som står i serveren min ( ubuntu server 6.10 ) men nå må jeg inn i desktopen for og finne ut av noe, så jeg tok og satt inn et annet. PC en startet, men jeg må innstalere driverne, pga jeg kommer ikke inn i gnome, pga den merker jeg har endret skjermkort, så jeg sitter i x eller noe slikt, har væfall en terminal.. Så hvordan innstalerer jeg nye drivere ? vet ikke hvordan skjermkort det er heller, så trenger hjelp til det også, men vet at det er nvida..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

yes yes, takker så mye for den enkle lille linja. Burde jo selvfølgelig ha tenkt på det. Men er er ny i linux, og mange komanhttps://www.diskusjon.no/index.php?act=Post&CODE=08&f=27&t=736658&p=8212565&st=

Edit Postdoer og huske.

Takk skal du ha ialefall..

 

EDIT:

kom meg inn, og fikk instalert noen oppdateringer før jeg så restarta pc en, snodig nok så funka ikke skjermkorte igjen, og jeg måtte rekonfigurere det på nytt. Noen som vet hvorfor ?

Har dette med oppdateringer og gjøre ?

Og hvordan kan jeg finne ut hvordan skjermkort jeg har sotte inn, slik at jeg kan instalerre ordentlige drivere, for alt lagger på skrivebordet osv nå, og det er ikke så koselig..

Endret av stianiquniez
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...