Gå til innhold

Den massive skotråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg vil heller returnert begge parene og kjøpt et par sko som er i bedre kvalitet og koster mer eller mindre enn de ovennevnte. Men hvis du ikke vil returnere begge, hadde jeg valgt Filippa K.

@Eksboks: Jeg synes sålen var en kul vri! Ser for meg at skoene kan se ganske fete ut til en gjennomført streetwear-stil.

Det har du rett i, men nå er ikke jeg en #streetwear-fyr, så det passer nok ikke til meg. Jeg vil heller ikke tro at noen #streetboyz vil gå i wingtips boots.

 

Herring Hawkshead vs. Herring Burgh?

Den eneste forskjellen mellom skoene er vel sålen og fargen på skoene.

 

Herring Burgh.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Trenger litt beslutningshjelp her hos dere. Selv om jeg har en klar anelse om hvilket par dette forumet vil favorisere, velger jeg likevel å høre med dere!

 

Har fått to par, og jeg har (i utgangspunktet) bestemt meg for at jeg ikke skal ta meg råd til begge. Hvilket par skal jeg beholde? Chelseaboots fra Filippa K eller boots fra Pepe Jeans? (og nei, jeg har ikke hvite bukser, mine beige chinos ble overeksponert)

 

47461.jpg

 

VS

 

47464.jpg

 

Nå har det seg slik at skoene fra Filippa K er dyrere, men også mer behagelige. De trenger også mer pleie og er mer utsatt for været (for ikke å snakke om alt saltet) som er her i Bergen om vinteren.

 

Dom?

 

Ingen av dem. Kjøp et par med et snev av kvalitet i stedet.

Lenke til kommentar

Har merket tidligere at man lett får veldig synlige "scuffs" (skraper/riper på norsk?) om kremen er bare litt mørkere enn skofargen.

 

Kremen skal ikke være mørkere i det hele tatt. Den skal være lysere eller helt lik (forutsatt at man vil beholde skoene i den originale fargen).

 

Dark brown funker sikkert helt fint. Som sagt, det er ikke så veldig nøye....

Lenke til kommentar

Jepp, jeg er ikke uenig med deg, jeg forteller hva som skjer hvis man gjør det feil. :p Hadde en litt mørkere skokrem på et par fæle slitte sko i fjor, og det var ikke helt vellykket. Men fikk tynt litt ekstra brukstid til ut av det stakkars paret, som aldri hadde sett skokrem før. Har tenkt å ta litt bedre vare på de litt dyrere Loake-skoene mine.

Lenke til kommentar

Har et spørsmål om lærsåle vs gummisåle.

 

Skal bytte ut sålene på Loake Mitchum (svarte chelsea boots) og Herring Hampstead pga hull i sålen. Begge har lærsåle.

 

Da skoene ikke var særlig dyre, tror jeg at jeg dropper å sende de til Herring for en skikkelig resåling. Edit: Herring vil ha 1570 kr for resåling av begge parene samt frakt. Synes dette blir noe i meste laget for sko som ikke er særlig dyre.

 

1: Men, resåling til ny lærsåle eller gummisåle?

 

Vet at å resåle til gummisåle vil koste meg 300 kr per par. Vil anta prisen er høyere for resåling til ny lærsåle. I tillegg er jeg usikker på om det er verdt å resåle til lærsåler da jeg sannsynligvis vil måtte gjøre det igjen om ikke så altfor lenge (kanskje 1 års tid).

 

Hvis du sliter såler så fort ville jeg gått for dobbelt skinn eller gummi.

 

300 hørtes forresten lite ut for å såle om. Er du sikker på at du ikke har snakket med en skomaker som mente "såle om" som i "lime på ny såle utenpå den gamle"? Du bør forsikre deg om at det faktisk er snakk om å fjerne den gamle sålen og sy på en ny.

 

Takk for input!

 

Er godt mulig skomakeren bare mente å lime ny såle utenpå den andre. Får sjekke det igjen en annen dag og få et prisoverslag på å ta av den gamle og sette på en ny gummisåle.

 

Saphir skokrem mid brown er en god all-rounder med andre ord?

Endret av Xtra
Lenke til kommentar

Kjøp deg noen ullsokker, de er gode. Bruker selv Ullvang og diverse andre som en vanligvis får på sportsforretninger. Koster 100-200 kr paret men er verdt det.

 

Vel, går egentlig alltid i ullsokker! Ikke i tykke sokker fra ullvang, vel og merke, men. Kanskje tykkere sokker er mer praktisk enn sko med ullforing? Da kan de også brukes året rundt. Hadde egentlig slått fast at jeg ikke kunne ha vanlige skinnsko på vinteren, men hvorfor ikke. :)

 

 

Kan noen anbefale et par sko i samme stil som Litchfield, men med for? :)

hva med å kjøpe ullsåle til litchfield-sa?

 

Det er en god idé, men hadde sett for meg hele innsiden i ull på skoen. Kan hende jeg driter i det og går over til å bruke tykkere ullsokker i stedet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...