Gå til innhold

Rosenborg Ballklub 2018


DJ_Dark

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Alle de tre er under langtidskontrakt med RBK, noe som gjør at eventuelle salg vil gi RBK en god slump med penger. Om prisen er rett og spillerne vil ut og prøve seg i Europa så ser jeg ingen grunn til å ikke selge de.

 

"Problemet" er at spillere i Tippeligaen ikke er like attraktive som de en gang var. Fra å selge Carew til 80(?) millioner for noen år siden så har vi nå kommet til den situasjonen at spillere som Koren nærmest ikke fant seg en utenlandsk klubb. Man kan selvsagt skylde på LSKs mangel på spill i Champions League, men jeg tror rett og slett at Tippeligaen ikke lenger blir sett på som et bra sted å hente spillere.

Lenke til kommentar
men jeg tror rett og slett at Tippeligaen ikke lenger blir sett på som et bra sted å hente spillere.

8619733[/snapback]

 

Som forsåvidt også er sant, var jo bare en liten periode hvor det tok helt av. Og man kan jo nesten telle på to hender antall spillere som har gjort det bra.

Lenke til kommentar

Riise er en venstreback i verdensklasse, men lider under det han gjør utenfor fotballbanen.

 

Bortsett fra han er det særdeles tynt. La oss håpe at noen av de unge, fremadstormende spillerne på U2x-landslagslagene klarer å ta steget opp i sesongene som kommer.

Lenke til kommentar
Laget mot Start:

 

Rosenborg (4-3-3): Lars Hirschfeld

Fredrik Stoor - Christer Basma- Miika Koppinen - Mikael Dorsin

Marek Sapara - Alexander Tettey - Roar Strand

Didier Konan - Steffen Iversen - Daniel Braaten

 

--

 

Godt å se Basma tilbake på stopperplass. Kvarme har rett og slett vært under pari i hele år og kostet RBK et par baklengsmål. I tillegg kan man merke seg at Tettey er flyttet ned til ankerrollen og at Strand spiller indreløper. Dette er i mine øyne et meget godt valg da Strand er mye bedre enn Tettey i den offensive delen av spillet. Tettey er på sin side en god ballvinner, samt trygg med ballen i beina. Han er det ankeret RBK trenger, håper bare han får tillit et par kamper på rad nå fremover.

 

Didier Konan har kommet inn som høyreving, noe som er enda et bra valg av Knut Tørum. Konan har ekstreme ferdigheter og en herlig innstilling. Om han får litt tid til å komme inn i RBK-systemet så kommer høyresiden vår til å være ustoppelig.

 

Det eneste jeg er litt misfornøyd med er at Iversen ikke blir vraket. Han har virket umotivert og slapp i hele år. Jeg kunne tenkt meg å se Kone fra start mot Start (heisann VG, den har jeg copyright på). Ikke bare ville dette gitt oss muligheten til å se Kone i 90 minutter(?), det ville også sendt et signal til Iversen om at han ikke er fredet og dermed må jobbe hardere fremover.

 

Jeg er som alltid positiv, en ekte fan gir aldri opp. :)

8614523[/snapback]

 

Glimrende innlegg, amen! :) Gleder meg faktisk til ikveld, skal på stadion og satser på seier!

Endret av Benitez
Lenke til kommentar

Haha, ja det var overraskende. Synes egentlig ikke de spilte glimrende. Ikke i 2. omgang i hvertfall. De løp og løp og løp til de var tomme for muligheter. Slapt forsvar før Start målet. Konan helt fortjent banens beste, spør du meg. (Og de fleste som var på Lerkendal i går :thumbup: )

Lenke til kommentar

Jupp, gratulerer RBK.

 

Leste forresten her om dagen at Tørum skal få de midlene han trenger til å gjøre innkjøp nå til sommeren. Håper virkelig vi får se en ny midtstopper på Lerkendal. Tipper Khalid Boulahrouz ikke er fornøyd med å sitte på benken til Chelsea. Hahaha. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...