Gå til innhold

Rosenborg Ballklub 2018


DJ_Dark

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

MM bør aldri komme tilbake, udugelig fyr. Typisk sutrete nordmenn som skal til utlandet og bli "proff", etter et par år omtrent uten spilletid kommer de hjem igjen med halen mellom beina og trygler om å bli i en norsk klubb, uten å ha innsett hvor udugelige de er.

 

Hva tror folk om trenerspørsmålet? Kilder hevder Perry er svært nær en kontrakt nå, det stiller jeg meg skeptisk til. TS er jo ledig nå, det spørs bare om "timingen passer ikke nå heller" som det bruker å komme fra den kanten.

Lenke til kommentar

"Foran hovedinngangen på «Brakka» var det hengt opp et stort banner med påskriften «Perry? Nei takk». På den ene veggen sto det skrevet «Inn med Perry = ut med ambisjonene», og på gjerdet som vender ut mot parkeringsplassen hadde noen med store bokstaver skrevet «Nei til Perry», «Hoftun må gå»."

 

Virkelig ingen RBK-fans som vil ha Perry?

Lenke til kommentar

Dager som dette er det ikke lett å være trønder. Snakk om å føle seg berettiget. Jeg ville ha tatt Perry over Eggen når som helst. Det ene er et skritt tilbake. Det andre vil være å hoppe tilbake i livmora. Men nå peker det mer mot Sollied da, noe som er det tryggeste valget. Men blir det Perry så er det langt ifra noe nedtur.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Da ble Per Joar Hansen presentert som ny hovedtrener i Rosenborg, og selv om han ikke var ’mitt’ førstevalg, så stiller jeg meg nå 110% bak det nye prosjektet på Lerkendal. Jeg tror fortsatt det er andre ting i klubben som setter en stopper for utviklingen, men det får så være, inntil videre.

 

Jeg håper også at de fleste kan se bort fra Perry anno 2005 fremover. Han har vokst mye siden den gang, og jeg er ikke i tvil om at han kan være en god trener for noen lag i Tippeligaen, men personlig så er jeg usikker på om han har det som trengs i en klubb som Rosenborg. Jeg håper jeg tar feil, for det er ikke mange andre jeg unner en slik jobb, enn Per Joar Hansen.

 

Han er utrolig flink med spillere både av og på banen, samt på treningsfeltet, men i 2013 får vi beviset på om han kan takle en så stor klubb som Rosenborg. For styret er det viktigere at vi spiller ’Rosenborgsk’, for meg er det viktigere at vi tar Molde ned fra den toppen i Norsk fotball igjen. Jeg håper Perry er den som kan bringe oss tilbake dit igjen!

Lenke til kommentar

Ja, du ser jo hvordan det gikk i Aafk. Han fikk sparken etter to cupgull fordi han ’sto i mot styret’.

 

Nå vet hverken du eller jeg hvorfor Rekdal fikk sparken, men mannen styrte spillet på banen helt etter egen filosofi i to år og det står det respekt av.

 

-

 

Håper mer enn tror at Perry kommer til å gjøre det bra og det skal bli spennende å se hvordan laget ser ut til seriestart. Lykke til Perry!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...