Gå til innhold

Rosenborg Ballklub 2018


DJ_Dark

Anbefalte innlegg

Er hjemme fra kamp jeg også!

Imponerende oppmøte av Wien supporterne, det skal de ha!

Utviklet seg fra å være en "dritt" kjedelig match, til en spennende slutt...

Frustrerende å se på DFH i dag, hvor mange pasninger traff han på egentlig? 2 kanskje...

Jeg så heller ikke noe straffe der Mix ble felt...

 

EDIT: Frustrerende og elendig dømming, ja!

Endret av LFCboy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Syns dette er helt på trynet.

 

Hvorfor trenere som har mislyktes før i RBK skal få sjansen syns jeg er latterlig. Perry er vel kanskje den treneren som har hatt dårligst resultat av noen hovedtrener de siste 20 årene.

 

Kontinuitet er vel et ord som ikke er kjent på brakka. Det som er synd, er at jeg tipper Mix også forlater Lerkendal om Jönsson får fyken. Og da er vi plutselig i trøbbel igjen.

Lenke til kommentar

Haha, Rosenborg, Norges Chelsea? Tegneserieklubb.

 

Ventet på den, men nei. Rosenborg er ikke verre enn noen andre når det kommer her til lands. Vi har faktisk hold ut med Nils Arne i mange mange år, og prøvd trenere, men når 2 trenere stikker til landslaget, 1 gir seg til fordel for NFF så er det faktisk ikke så forbanne ille som du skal ha det til å være.

Lenke til kommentar

Kjenner Perry personlig, og han er en kjernekar, men jeg blir grinete om styret bestemmer seg for å gå tilbake i tid og hente tilbake tidligere trenere og ass. trenere. Blir det Eggen så blir jeg enda mer grinete.

 

Vi trenger en trener som kan være i mange sesonger fremover, og som klarer og få ut den attityden som vi hadde under Hamrén. Jeg ser ingen i Norge som har det som trengs for å ta over denne jobben. Jeg vil si Deila, men det blir litt som med Janne, de har gjort det bra med sine tidligere klubber, men det er ingen garanti for at det funker i RBK.

 

Men Ronny Deila må være mitt ønske om vi skal hente fra Norge.

Lenke til kommentar

Jeg ser ingen problemer med å bruke Eggen. Han skaffer resultater og vil bygge opp angrepsstilen i laget. Da vil det også bli lettere for en ny trener å ta over.

Skal vi velge noen andre så bør vi gå for noen med sans for angrepsfotball. Molde og Haugesund er de jeg synes har spilt best angrepsfotball, men ingen av de trenerne anser jeg som sannsynlige kandidater.

Hamréns lag fungerte greit med godt forsvar og spill rundt motstanderne til ballen endte i mål. Under Janne ble det rett og slett for stillestående til at det ble resultater. Syns uansett det var dårlig å ryke ut mot et lag fra Aserbadjan...

Jeg vil heller tape kamper 1-2 der vi har ti store sjanser enn å forsvare en 1-0 ledelse i 80min. Vi såg jo hvordan det gikk i E-cupen.

Skaff Roar Strand en trenerlisens og la han lede laget. Kan umulig gjøre noen skade.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...