Gå til innhold

Selger par år gammel pc, pris?


Anbefalte innlegg

Hei, selger en PC jeg har bygd sammen for et par år siden, hvorav det har vært noen oppdateringer. Trenger forslag til pris.

 

Chieftec Sort

Abit NF7

AMD 2500+ Barton

1 GB TwinMos PC3200

120+160GB HDD (7200 RPM)

Winfast GeForce 6600GT 128mb

17" Samsung 173T (Testvinner HW.no lcd test)

Logitech Ultra X tastatur

Razer DiamondBack mus

Windows XP Professional (Student oppgr) følger med i tillegg :)

Endret av sparks
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Windows XP Professional, Studentversjon (oppgradering) følger med.

8196749[/snapback]

Nå er det vel visse vilkår knyttet til en studentlisens som gjør at den strengt tatt ikke er verdt noe for andre enn den opprinnelige lisenseieren. En oppgraderingslisens alene er dessuten ikke mye verdt uten en gyldig lisens å oppgradere fra.

Lenke til kommentar

Det virker som om det er en del som er gjengangere her i denne delen av forumet og som til stadighet gir veldig lave prisantydninger på pcer. Noen som har lyst på brukt pc billig? 4K er ikke urealistisk pris med tanke på at det er en del folk der ute som ikke ønsker det aller nyeste, og som heller velger å kjøpe brukt på qxl og finn.

Lenke til kommentar

Det finnes sikkert noen der ute som kan finne på å betale 4K for den. Men når man kan få kjøpt en ny PC med skjerm (og gyldig Windows-lisens) for omkring 6K blir 4K i meste laget for en to år gammel PC med svært begrensede muligheter for oppgradering, uten en fullverdig Windows-lisens og uten optisk drive (?). To relativt små harddisker teller vel heller ikke som noe pluss.

 

Man må også ta med i betraktningen at man står mye svakere dersom det oppstår feil med en maskin du har kjøpt brukt fra en privatperson i forhold til om du kjøper fra en forhandler. Når du handler av en privatperson gjelder den "gamle" kjøpsloven i motsetning til forbrukerkjøpsloven som gjelder når du kjøper fra en forhandler. I tillegg vil det i praksis ofte være mye vanskeligere å reklamere på en feil overfor en privatperson.

Endret av Pengu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...