Gå til innhold

Navnetatovering - harry eller ut?


Anbefalte innlegg

Hei

 

Det er nå ett par år siden eg fikk min første tatovering, og begynner nå å få lyst på en ny.

 

Personlig liker eg enkle og unike tatoveringer som faktisk betyr noe for vedkommende som bærer dem, eller som er gjennomtenkte(ikke meningen å rakke ned på noen). Da eg fikk min første var det bare ett plutselig innfall som gjorde at det ble gjort, men motivet og plassering var nøye planlagt.

 

Tatoveringen eg nå har er stjernetegnet mitt, tegnet på en litt spesiell måte, samt med ett par stjerner rundt(takk til artisten som faktisk forstod hva eg mente, og lagde det så bra på så kort varsel :thumbup: ). Den er plassert på venstre skulder/arm, og kan skjules med langermet tskjorte, eller vises frem når eg ønsker det.

 

Og fortsettelsen er også noe planlagt, men eg føler meg faktisk litt usikker på om det er harry eller om det bare blir for teit/ut. Kinesiske/japanske tegn er jo en typisk ting mange tatoverer seg med, gjerne med en betydning de ikke bryr seg om eller forstår seg på, eller navn på en kjær person. Eg synes kinesiske tegn er litt for meningsløst for min del, men eg har i en viss grad vokst opp i ett miljø hvor runer/runeskrift og norrøn mytologi har vært et tema(ikke bare skole).

 

Derfor kunne eg godt tenke meg å tatovere dattera mi sitt navn på høyre arm/skulder med norrøne bokstaver, gjerne også fødselsdato. Disse kunne eg da tenke meg gikk vertikalt nedover armen fra skulderen, slik at de var leselig fra min synsvinkel.

 

Hvordan kan det tenkes at det hadde sett ut? Tåpelig? Og ja, får eg flere barn vil de naturligvis få navnet sitt risset inn de også ;)

 

feilpostet? muligens, det var mange valgmuligheter men eg falt inn i denne. flytt den gjerne om den passer mer andre steder :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Skal du først ha datterens navn hadde jeg droppet norrøne greier. Det virker for meg litt sært at hennes navn skal skrives i den "fonten" du synes er kul. Runer er også en blanding av harry og Vigrid, jeg ville valgt noe enklere. All form for skriving (runer, alvisk, kinesisk) eller tatovering (kinesisk, tribal, keltiske kors) som er på et språk eller er i en stil som ikke har så mye med personen å gjøre synes jeg er småteit. Skal du ha datterens navn er det greit, skal du ha noe skrevet på runer så la det bli noe annet. La hennes tatovering på deg være litt anstendig.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Dropp det norrøne, runer + barnenavn tror jeg ikke er helt kledelig, egentlig. Da syntes jeg runene skal ha en assosiasjon til navnet i seg selv, ikke bare fordi det ikke er standardfont. At du tattoverer navnet til datteren din syntes jeg er søtt, men da heller en litt mer "standard" type løkkeskrift eller noe, for runer tror jeg ikke ville gjort seg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...