mongojarle Skrevet 29. mars 2007 Del Skrevet 29. mars 2007 nja, jeg la de rett på papiret som var vått, og helte endel vann oppi der det føreste døgnet. Så jeg tror nok det går greit, for det var helt "plask-plask" oppi der i minst 12 timer. Nå er liksom bare papiret vått. Lenke til kommentar
Gjest Skrevet 30. mars 2007 Del Skrevet 30. mars 2007 Dæven, over 900k SHU på den der chillien. Selv har jeg en saus som har 600k, og det er rimelig hot. 8190072[/snapback] Hvor mye er sånn Tabasco-saus? fordi det har jeg nemlig drukket. Men det kanke være så mye iforhold til den 900k-greia. Lenke til kommentar
StaBBer Skrevet 31. mars 2007 Del Skrevet 31. mars 2007 Hehe, tabasco er bare 2-5k. Sjekk SHU-skalaen her for å se tabellen. Lenke til kommentar
varmit Skrevet 2. april 2007 Forfatter Del Skrevet 2. april 2007 Ikke noe spiring på meg enda.... Skal prøve å legge noen frø i vann og se om de spirer, må jo få brukt litt av frøa! Lenke til kommentar
varmit Skrevet 8. april 2007 Forfatter Del Skrevet 8. april 2007 Ok, da er det litt spiring her! Fornøyd med at det spirer, er jo en bra begynnelse. Vil komme mer senere, om spirene klarer seg Her er noen bilder: Lenke til kommentar
-Vetle- Skrevet 9. april 2007 Del Skrevet 9. april 2007 Hei.. Har før prøvd og ''sniffe'' Chillipulver! . Ikke prøv,! . Det chilliet du har bestillt ser passe sterkt ut nok det Lykke til! Lenke til kommentar
mongojarle Skrevet 10. april 2007 Del Skrevet 10. april 2007 Mine har også begynnt å spire, har 4 veldig små grønne stilker nå... Kommer bilde av det senere i dag tenker jeg... Lenke til kommentar
Plomma2 Skrevet 10. april 2007 Del Skrevet 10. april 2007 Altså, hva kan du bruke sånt til? Det må da være for sterkt til at du kan spise det. Lenke til kommentar
Smirnoff Skrevet 10. april 2007 Del Skrevet 10. april 2007 Hei.. Har før prøvd og ''sniffe'' Chillipulver! . Ikke prøv,! . 8340107[/snapback] Det var bra du sa i fra. Det er forøvrig sjelden (om ikke aldri) at jeg går i matskapet og inntar matvarene nasalt. Selv irriterer det meg når folk jeg kjenner lager mat som de mener er passe sterk, ofte kan jeg ikke spise det fordi de har overøst den med alskens chilipulver og andre sterke krydder. Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 10. april 2007 Del Skrevet 10. april 2007 Jeg fant akkurat denne beskrivelsen av et produkt: Blair's 6 AM reserve.THIS IS A MASTERPIECE. THE CONTENTS OF 6AM RANGE FROM A LOW OF 10.3 MILLION TO A PURE 16 MILLION SCOVILLE UNITS... Da snakker vi brennende hett! Jeg er veldig glad i sterk mat, spiser jalapeños som om det var paprika, men dette tror jeg blir i heteste laget for meg:) 16 millioner ganger så sterkt som paprika. Jeg har veldig lyst på denne, sånn bare for å ha prøvd! Lenke til kommentar
mongojarle Skrevet 10. april 2007 Del Skrevet 10. april 2007 Jeg fant akkurat denne beskrivelsen av et produkt: Blair's 6 AM reserve.THIS IS A MASTERPIECE. THE CONTENTS OF 6AM RANGE FROM A LOW OF 10.3 MILLION TO A PURE 16 MILLION SCOVILLE UNITS... Da snakker vi brennende hett! Jeg er veldig glad i sterk mat, spiser jalapeños som om det var paprika, men dette tror jeg blir i heteste laget for meg:) 16 millioner ganger så sterkt som paprika. Jeg har veldig lyst på denne, sånn bare for å ha prøvd! 8348778[/snapback] Hva i himmelens navn er detta for noe? Her er da mine "barn"... må finne en potte snart, og jord, ikke minst. Lenke til kommentar
StaBBer Skrevet 10. april 2007 Del Skrevet 10. april 2007 (endret) Altså, hva kan du bruke sånt til? Det må da være for sterkt til at du kan spise det. 8347773[/snapback] Absolutt ikke, men når vi snakker om noe så sterkt er det et tilsetningsstoff med liten t. Har en saus som er 600k SHU, mens denne som trådstarter planter nærmer seg millionen. Sausen min er brukbar til mye. For eksempel en stor gryterett tåler utmerket godt 1-2 dråper rett fra flasken. Nå skal det sies jeg tåler litt "heat" også. Tar av og til en dråpe rett på et taco-tortillalefse. Svetter litt da ja. Endret 10. april 2007 av StaBBer Lenke til kommentar
kjaks Skrevet 10. april 2007 Del Skrevet 10. april 2007 Jeg fant akkurat denne beskrivelsen av et produkt: Blair's 6 AM reserve.THIS IS A MASTERPIECE. THE CONTENTS OF 6AM RANGE FROM A LOW OF 10.3 MILLION TO A PURE 16 MILLION SCOVILLE UNITS... Da snakker vi brennende hett! Jeg er veldig glad i sterk mat, spiser jalapeños som om det var paprika, men dette tror jeg blir i heteste laget for meg:) 16 millioner ganger så sterkt som paprika. Jeg har veldig lyst på denne, sånn bare for å ha prøvd! 8348778[/snapback] Hva i himmelens navn er detta for noe? Her er da mine "barn"... må finne en potte snart, og jord, ikke minst. -bilde- 8349360[/snapback] Du burde ikke vente for lenge med å sette de i jord. Når skallet til slutt detter av vil roten komme fram. For å få best rotvekst burde en sette de i jord på dette tidspunktet. Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 12. april 2007 Del Skrevet 12. april 2007 Jeg fant akkurat denne beskrivelsen av et produkt: Blair's 6 AM reserve.THIS IS A MASTERPIECE. THE CONTENTS OF 6AM RANGE FROM A LOW OF 10.3 MILLION TO A PURE 16 MILLION SCOVILLE UNITS... Da snakker vi brennende hett! Jeg er veldig glad i sterk mat, spiser jalapeños som om det var paprika, men dette tror jeg blir i heteste laget for meg:) 16 millioner ganger så sterkt som paprika. Jeg har veldig lyst på denne, sånn bare for å ha prøvd! 8348778[/snapback] Hva i himmelens navn er detta for noe? Her er da mine "barn"... må finne en potte snart, og jord, ikke minst. 8349360[/snapback] Jeg har sett litt rundt og det ser ut til at det er rent ekstrakt av capsaicin. Tror egnetlig at noe slikt ville ta livet av folk i ren tilstand, styrken vil vel kunne sette kroppen i sjokk? Lenke til kommentar
mongojarle Skrevet 14. april 2007 Del Skrevet 14. april 2007 (endret) Da har jeg fått vært ute på røvertoktet mitt, og hentet litt jord i åkeren til naboen... Håper jorden er god nok, for jeg har ikke noe gjødsel, og har heller ingen intensjoner om å skaffe meg det. Edit: Fant forresten rent capsaicin, den samme som han et par poster over her fant. "Blair's 16 Million Reserve". For 1ml av dette pulveret koster det $299, som blir godt og vel over 1500kr. 1,5millioner kroner for kiloen av dette pulveret. http://www.sweatnspice.com/429-13.htm Endret 14. april 2007 av jalejale Lenke til kommentar
mongojarle Skrevet 12. mai 2007 Del Skrevet 12. mai 2007 (endret) HALLO?? Er det noen som har fått noe ut av frøene sine eller? Dere må ta bilde og poste hva dere driver med og om det blir noe greier på sakene. Gleder meg i hvertfall mye til disse vokser opp... Som dere ser i posten over hadde jeg tre potter. Men den siste er veeldig liten, og den har brune kanter på bladene og et par blad har falt av, så jeg tror den kastes. Skal også kjøpe noe plantejord jeg fant på Meny. Fant 10 liter jord, og det kostet ikke mye. Så skal jeg ta en av de som står sammen med en annen å putte i den potta der den som dør står... edit: Ser jeg sa at jeg ikke hadde noen intensjoner om å kjøpe gjødsel, men det har jeg gjort. Jeg kjøpte en liter med gjødsel til 30kr eller noe sånn. Skal ikke mye av det i vannet, så den holder nok en stundt. Har merket at det har hjulpet. Endret 12. mai 2007 av jalejale Lenke til kommentar
NgZ Skrevet 12. mai 2007 Del Skrevet 12. mai 2007 Er dette planlagt til mat eller pepperspray-produksjon egentlig? Lenke til kommentar
mongojarle Skrevet 12. mai 2007 Del Skrevet 12. mai 2007 (endret) Fylla-mat for mine "venner"... hehe... neida, jeg bare syntes det hørtes fett ut å ha veldig sterke chilli i vinduskarmen. Får se hvordan det går og hva vi skal bruke det til. Så en fin drink på vg.no i går. Den kunne jo blitt litt gøy med disse chilliene. http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=196363 Edit: Må nesten lime inn oppskriften her, mange ganger jeg skulle ha tak i noe, men så er linkene utdatert... Her blir det i hvertfall ikke utdatert. ngredienser:¼ chili 12 mynteblader 2 limebåter eventuelt saften av ¼ lime 2 ts sukker Knust is 4 cl lys rom 2 chili til pynt Fremgangsmåte: Ha chili, mynte, lime og sukker i et rocksglass og muddle (mos) dette sammen med en muddler eller baksiden av en skje. Fyll glasset med knust is og hell over rom. Røres godt sammen. Pynt med 2 chili som skal illustrere djevelhorn. Serveres med sugerør. Dersom du kan få tak i mynte i bunt er denne den beste, men ikke bruk stilkene da de er bitre. Endret 12. mai 2007 av jalejale Lenke til kommentar
NgZ Skrevet 12. mai 2007 Del Skrevet 12. mai 2007 Sikkert. Tror du det er sent å bestille nå, eller får de nok tid til å modne? Hvis man ikke planter dem ut, har det kanskje ikke så mye å si når jeg tenker meg om... Lenke til kommentar
varmit Skrevet 14. mai 2007 Forfatter Del Skrevet 14. mai 2007 Oioi! Går seinere med mine! Tror jeg skal plante de over i større potter, og begynne å gjødsle litt. Bilder kommer snart Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå