V-by Skrevet 22. mars 2007 Del Skrevet 22. mars 2007 du skulle bare visst, jeg hadde laget en perfekt deig, helt fram til eggene. tror jeg (?) begynner å bli noen måneder siden jeg lagde den, hehe. men etter det jeg husker så piska og rørte jeg den deigen som bare faen, mens den skilte seg... Lenke til kommentar
DJ_Dark Skrevet 22. mars 2007 Del Skrevet 22. mars 2007 Hmmm. Merkelig. Noe feil må du ha gjort! Lenke til kommentar
Aldhissla Skrevet 22. mars 2007 Del Skrevet 22. mars 2007 du skulle bare visst, jeg hadde laget en perfekt deig, helt fram til eggene. tror jeg (?) begynner å bli noen måneder siden jeg lagde den, hehe. men etter det jeg husker så piska og rørte jeg den deigen som bare faen, mens den skilte seg... 8209872[/snapback] Brukte du smeltet smør som var for varmt? Lenke til kommentar
V-by Skrevet 22. mars 2007 Del Skrevet 22. mars 2007 Brukte du smeltet smør som var for varmt? 8209961[/snapback] det kan være fullt mulig, men jeg har aldri hørt om at smøret kan være for varmt men jeg tok i eggene til slutt, da det skilte seg, så smøret må jo da ha fått en mye lavere temperatur... Lenke til kommentar
DJ_Dark Skrevet 22. mars 2007 Del Skrevet 22. mars 2007 Altså, når jeg har gjort det har jeg alltid hatt temmelig varmt smør oppi, men jeg har vanligvis tatt egget i FØR smøret / oljen da.. Lenke til kommentar
Aldhissla Skrevet 22. mars 2007 Del Skrevet 22. mars 2007 (endret) Det er ikke så stort problem å tilsette varmt smør i deigen/røra så lenge det ikke er noe som koagulerer ved varme (som egg), men det er fortsatt rart at han skulle få et sånt resultat. Har du vurdert å kjøpe Toro 1-2-3 brownies pakke? Husker jeg bakte mange brownies på jobben før (kokk), men har aldri opplevd et sånt resultat. Viss du forteller hva du blandet oppi røra og i hvilken rekkefølge så kan vi gå litt mer vitenskaplig tilverks Endret 22. mars 2007 av Aldhissla Lenke til kommentar
S.M. Skrevet 22. mars 2007 Del Skrevet 22. mars 2007 Når det gjelder ris.. Ikke kjøp slik som selges på rema eller obs...de får jeg aldri til med rett konsistens. Kjøp heller slike 20-30 kilosekker jasminris som de selger på noen utenlands butikker. Dem smaker bedre/ billigere og er lettere å lage.. Lenke til kommentar
SSSø Skrevet 22. mars 2007 Forfatter Del Skrevet 22. mars 2007 Når det gjelder ris.. Ikke kjøp slik som selges på rema eller obs...de får jeg aldri til med rett konsistens. Kjøp heller slike 20-30 kilosekker jasminris som de selger på noen utenlands butikker. Dem smaker bedre/ billigere og er lettere å lage.. 8211290[/snapback] Ville aldri funnet på å gjøre noe annet. Billigere er det også. Lenke til kommentar
V-by Skrevet 22. mars 2007 Del Skrevet 22. mars 2007 Det er ikke så stort problem å tilsette varmt smør i deigen/røra så lenge det ikke er noe som koagulerer ved varme (som egg), men det er fortsatt rart at han skulle få et sånt resultat. Har du vurdert å kjøpe Toro 1-2-3 brownies pakke? Husker jeg bakte mange brownies på jobben før (kokk), men har aldri opplevd et sånt resultat. Viss du forteller hva du blandet oppi røra og i hvilken rekkefølge så kan vi gå litt mer vitenskaplig tilverks 8211282[/snapback] Etter denne episoden, har jeg planer om å heretter bare bruke, noe som det bare er å tilsette vann eller melk i Men begynner som sagt å bli noen måneder siden jeg lagde den, så jeg husker ikke hvilken oppskrift, eller hva jeg hadde oppi... Lenke til kommentar
Aldhissla Skrevet 22. mars 2007 Del Skrevet 22. mars 2007 Men begynner som sagt å bli noen måneder siden jeg lagde den, så jeg husker ikke hvilken oppskrift, eller hva jeg hadde oppi... 8211951[/snapback] Høres ut som det forblir et av de store mysterier, Guds veier er uransaklige. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå