Gå til innhold

The Gathering 1992


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Husker trikset var å gni et stearinlys over frimerket. Da kunne man gnikke vekk stempelet etter at man fikk pakken, og bruke frimerket på nytt.

Det er bare å le, men jeg husker det første modemet jeg prøvde på Amigaen. Det kostet mange tusen kroner, lånte det fra Telenor, hadde en kompis der faren jobbet. Det overførte 300 baud, og kostet som sagt en formue. Det er klart at det var mye billigere å bruke postverket, dere må huske at det var plass til 880 KB på en diskett.. Var med sammen med Bjørn Lynne fra Crusaders og ga ut en diskbasert musikkavis, AM/FM. Ble sendt i posten til ganske mange en periode. Posten funket greit, det!

 

Husker "Copyparties", der man var konge hvis man hadde to diskettstasjoner, slik at man kunne lese og skrive på samme tid. For ikke å snakke om de som hadde så rått utstyr at de kunne lage to kopier på samme tid. På Amigaen fungerte faktisk dette greit, siden den klarte å multitaske. PÅ en PC var flere diskettstasjoner bortkastet, fordi den ikke klarte å lese og skrive samtidig.

Endret av CastorFiber
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...