Gå til innhold

Ny mote? Boxer på jenter, som bukse?


Anbefalte innlegg

Jeg kan vel innrømme at jeg ikke er verdens største fan av den moten med å bruke pysj-bukse som bukse. Men i forhold til hva jeg så her om dagen er den moten vakker:

 

Jeg var på kjøpesenteret her (i Oslo) på fredag. Med et sa kjæresten min "går hun i boxer??" Nå synes ikke jeg det er noe rart med jenter som bruker boxer, men da jeg snudde meg for å se, så jeg at hun gikk i boxer, og dét var det (genser i tillegg, selvfølgelig). Dette var av typen silkeboxer med tegneserietrykk (Pusur, Simpsons, Snoopy) fra H&M. Venninnen hennes (disse var vel 13-14 år) gikk i noe liknende, og de gikk bort til et par andre venninner som gikk i det samme. Og sammen gikk de videre inn på senteret, fire jenter i silkeboxer. Er dette en ny trend? Eller var det bare disse 4?

 

Jeg skjønner at jeg har blitt voksen nå, men lar foreldrene virkelig barna sine kle seg sånn? Det er ikke akkurat sommer ennå heller, det var KALDT ute på fredagskvelden.

 

Noen som mener noe om dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva som er forskjellen på boxer og miniskjørt/bukse? Det er vel, som TorbjørnK sier, at det er UNDERtøy. Og så er det kaldt ute - jeg hadde ikke latt mitt (fremtidige) barn gå ut i en tynn silkeboxer når det er 3 grader ute.

 

Å ja, og siden jeg faktisk har sett dette så kan jeg argumentere mot fenomenet med at det er STYGT!

Lenke til kommentar
Jeg vet ikke helt hva som forgår, men jeg observerer støtt og stadig jenter i pysjbukser, så det overrasker meg ikke at de drar det så langt at de nå sprader rundt å stor "silke"boksere for å virke avslappet og kul.

8185942[/snapback]

 

pysjbukser er definitivt bedre enn boxere...

Lenke til kommentar

Jeg går god for moten med pysjbukser, og at jenter går med boxere under bukser, men når de drar det så langt som å _bare_ gå med undertøy så er det bare kokko. Du ser ikke menn gå rundt på den måten, og det er det eneste(så sant vi ikke skal gå med slike manne-truser eller tango da)undertøyet vi har. Like teit som om de hadde gått i g-streng, for å dra den litt ut.

 

Jeg har enda til gode å se dette, men om det skjer så sier jeg fra til den første sjelen jeg ser som går rundt i undertøy.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...