jimy Skrevet 15. mars 2007 Del Skrevet 15. mars 2007 hvem har egentlig den beste pizzaen. dette er et spørsmål jeg har stillt meg mang en gang. jeg for men del synes frossen pizza man kjøper i butikkene har lang vei å gå for å nå standarne til pizzaene man kjøper i restaurant. Post deres meninger. Lenke til kommentar
Jack_The_Bull Skrevet 15. mars 2007 Del Skrevet 15. mars 2007 Hjemmelaget er best så klart. Lenke til kommentar
exin89 Skrevet 15. mars 2007 Del Skrevet 15. mars 2007 Kjøper man ordentlig pizza i butikken, som f.eks Casa Di Mama så kan den måle seg oppimot dolly og peppes. Men må si det at pizza fra Capricorn i sandefjord er best. Og med dolly og peppes hakk i hæl. Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 15. mars 2007 Del Skrevet 15. mars 2007 En skikkelig Grandis er bedre enn både Peppe's og Dolly. Peppe's og Dolly er ikke skikkelig pizza og i tillegg er de overpriset. Lenke til kommentar
exin89 Skrevet 15. mars 2007 Del Skrevet 15. mars 2007 En skikkelig Grandis er bedre enn både Peppe's og Dolly. Peppe's og Dolly er ikke skikkelig pizza og i tillegg er de overpriset. 8159859[/snapback] Jeg er helt enig i det med at de er overpriset. Grandis er faktisk veldig godt hvis den er stekt riktig med rett tilbehør. Lenke til kommentar
jimy Skrevet 15. mars 2007 Forfatter Del Skrevet 15. mars 2007 (endret) En skikkelig Grandis er bedre enn både Peppe's og Dolly. Peppe's og Dolly er ikke skikkelig pizza og i tillegg er de overpriset. 8159859[/snapback] Jeg er helt enig i det med at de er overpriset. Grandis er faktisk veldig godt hvis den er stekt riktig med rett tilbehør. 8159912[/snapback] Jeg må si meg enig at en ordentlig stekt grandiosa er noe av det beste du kan få viss du ser på prisen. dessuten er det ikke grenser for hva slags fyll man legge på i tillegg til det som er på pizzaen fra før. Endret 15. mars 2007 av jimy Lenke til kommentar
MetroN Skrevet 15. mars 2007 Del Skrevet 15. mars 2007 En skikkelig Grandis er bedre enn både Peppe's og Dolly. Peppe's og Dolly er ikke skikkelig pizza og i tillegg er de overpriset. 8159859[/snapback] Jeg er helt enig i det med at de er overpriset. Grandis er faktisk veldig godt hvis den er stekt riktig med rett tilbehør. 8159912[/snapback] Jeg må si meg enig at en ordentlig stekt grandiosa er noe av det beste du kan få viss du ser på prisen. dessuten er det ikke grenser for hva slags fyll man legg på i tillegg til det som er på pizzaen fra før. 8159984[/snapback] mener at peppez, dolly og grandiosa (og hjemmelagd) er gode hvis de er ordentlig lagd, derfor er det verre for grandiosa å hevde seg i toppen fordi den er frossen, og vi må steike den sjøl Lenke til kommentar
Smirnoff Skrevet 15. mars 2007 Del Skrevet 15. mars 2007 (endret) Jeg kjøper aldri frossenpizza lenger. Kjøper pizza hos pizzabakeren nedi gata, han lager slike gode type italienske pizzaer med tynn bunn. Spiser ikke noe annet. (Pizzamessig that is). Når det gjelder Grandiosa, så er den ok hvis man er veldig sulten, men etter et par stykker husker jeg på hvor drittlei jeg var av den. Endret 15. mars 2007 av Smirnoff Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 16. mars 2007 Del Skrevet 16. mars 2007 Jeg kjøper aldri frossenpizza lenger. Kjøper pizza hos pizzabakeren nedi gata, han lager slike gode type italienske pizzaer med tynn bunn. Spiser ikke noe annet. (Pizzamessig that is). Når det gjelder Grandiosa, så er den ok hvis man er veldig sulten, men etter et par stykker husker jeg på hvor drittlei jeg var av den. 8160019[/snapback] Du har helt rett i at Grandiosa ikke er noe man frivillig spiser masse av, Grandiosa er en god basis hvis man har dårlig tid og må ha mat fort og til en billig penge. Litt ekstra ost og en dæsj pesto gjør susen. Skal det være pizza ute, så skal det være italiensk pizza med syltynn og sprø bunn. Amerikansk pan har ikke noe med pizza å gjøre og siden de ligger på et prisnivå som er det dobbelte av en normal italiensk pizzarestaurants nivå så handler jeg aldri fra dem, med mindre jeg er i superbakrus og ikke kan kjøre bil pluss at det ikke er noen andre som kan bringe pizza til meg. Lenke til kommentar
EvenEleven Skrevet 17. mars 2007 Del Skrevet 17. mars 2007 (endret) En skikkelig Grandis er bedre enn både Peppe's og Dolly. Peppe's og Dolly er ikke skikkelig pizza og i tillegg er de overpriset. 8159859[/snapback] hva er du drita? papp og ketchup er jo ikke digg. Du burde skamme deg og dra bort fra mat tråden. Huffa meg. Anti- Grandis for life! Endret 17. mars 2007 av mr-Steen Lenke til kommentar
Gjest member-97590 Skrevet 17. mars 2007 Del Skrevet 17. mars 2007 (endret) En skikkelig Grandis er bedre enn både Peppe's og Dolly. Peppe's og Dolly er ikke skikkelig pizza og i tillegg er de overpriset. 8159859[/snapback] hva er du drita? papp og ketchup er jo ikke digg. Du burde skamme deg og dra bort fra mat tråden. Huffa meg. Anti- Grandis for life! 8175907[/snapback] Huffa huffa meg. Peppes og Dolly er klart bedre enn grandiosa, meeen grandiosa er den besten frosen-pizzaen! Liker best dolly sin pizza, er bare noe med smaken, og pizza oppdelingen! Liker ikkje de firkantede stykkene til peppes. Hadde det vert en firklantet pizza skulle eg skjønt det, men den er jo rund? Blir alltid 4 sånne pittesmå stykker som bare er skorpe. Endret 17. mars 2007 av member-97590 Lenke til kommentar
Smirnoff Skrevet 17. mars 2007 Del Skrevet 17. mars 2007 (endret) Hva som er "best" er helt subjektivt. Du synes Grandiosa er herlig, jeg synes det er hakket før fugemasse toppet med tvilsomt kjøtt og kjedelig ost. Og om du ikke vil ha firkantede stykker, be dem om å kutte opp pizzaen i vanlige triangler i stedet. Endret 17. mars 2007 av Smirnoff Lenke til kommentar
EvenEleven Skrevet 17. mars 2007 Del Skrevet 17. mars 2007 En skikkelig Grandis er bedre enn både Peppe's og Dolly. Peppe's og Dolly er ikke skikkelig pizza og i tillegg er de overpriset. 8159859[/snapback] hva er du drita? papp og ketchup er jo ikke digg. Du burde skamme deg og dra bort fra mat tråden. Huffa meg. Anti- Grandis for life! 8175907[/snapback] Huffa huffa meg. Peppes og Dolly er klart bedre enn grandiosa, meeen grandiosa er den besten frosen-pizzaen! Liker best dolly sin pizza, er bare noe med smaken, og pizza oppdelingen! Liker ikkje de firkantede stykkene til peppes. Hadde det vert en firklantet pizza skulle eg skjønt det, men den er jo rund? Blir alltid 4 sånne pittesmå stykker som bare er skorpe. 8176062[/snapback] jeg vil si grandis er billig og en av de verste. La Mia Pizzeria og dem er mye bedre, de smaker faktisk pizza Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 18. mars 2007 Del Skrevet 18. mars 2007 Liker ikkje de firkantede stykkene til peppes. Hadde det vert en firklantet pizza skulle eg skjønt det, men den er jo rund? 8176062[/snapback] Hvorfor er trekantete stykker mer logiske enn firkantete stykker, når pizzaen er hverken tre- eller firkantet? Eller sier du at du foretrekker at pizzaen din deles opp i runde stykker? Hva med alt avskjæret? Lenke til kommentar
DJ_Dark Skrevet 18. mars 2007 Del Skrevet 18. mars 2007 Hjemmelaget pizza slår alt og alle, men den tar jo tid og krefter og lage. Pga dollys og peppes er såpass dyrt velger jeg heller en kjøpepizza som jeg legger noe ekstra på Lenke til kommentar
Gjest member-97590 Skrevet 18. mars 2007 Del Skrevet 18. mars 2007 Liker ikkje de firkantede stykkene til peppes. Hadde det vert en firklantet pizza skulle eg skjønt det, men den er jo rund? 8176062[/snapback] Hvorfor er trekantete stykker mer logiske enn firkantete stykker, når pizzaen er hverken tre- eller firkantet? Eller sier du at du foretrekker at pizzaen din deles opp i runde stykker? Hva med alt avskjæret? 8178834[/snapback] Skal forklare deg koffor eg syns det er bedre med trekantede stykker. Se på denne tegningen: Her er stykkene delt opp i triangler. Man får med skorpe på kvert stykke som man kan holde i= mindre kliss. Se på denne tegningen. Firkantede stykker. Der eg har satt pilene, er det bare skorpe. Gøye stykker. I tilleg, blir stykkene mot midten en masse kliss med når man skal holde pizzaen. Man da kan man jo bare bruke serviett? Joda, deilig med litt våte papirbiter som ligger igjen på pizzaen. Lenke til kommentar
Loeve Skrevet 19. mars 2007 Del Skrevet 19. mars 2007 (endret) Joda, deilig med litt våte papirbiter som ligger igjen på pizzaen. 8184889[/snapback] Du som er Edward Saksehånd? Endret 19. mars 2007 av Loeve Lenke til kommentar
hauska Skrevet 19. mars 2007 Del Skrevet 19. mars 2007 Hjemmelaget er best så klart. 8159844[/snapback] Enig med deg Lenke til kommentar
Neophus Skrevet 20. mars 2007 Del Skrevet 20. mars 2007 (endret) Den eneste gangen firkantstykker er praktisk, er om det er flere enn 2 personer som skal dele pizzaen. Men er jo sjeldent det forekommer, med mindre det er særdeles småspiste personer. Ergo firkantkutt er noe piss. on-topic: Dolly. I de fleste tilfeller ville jeg heller gått sulten en hel dag fremfor å spise i meg en grandis. Verre "mat" finnes ikke. Endret 20. mars 2007 av Neophus Lenke til kommentar
Lakus Skrevet 20. mars 2007 Del Skrevet 20. mars 2007 1. Plass deles av Peppes\Pizzanini osvosv og Frossen. Peppes\Pizzanini osvosv smaker kanskje en del bedre, men tar man prisen i betraktning så er Frossen pizza veeeeldig bra. Det var det Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå