Notatblokk Skrevet 15. mars 2007 Del Skrevet 15. mars 2007 Hva slags type kjøtt skal bråstekes? Er litt usikker på dette og folk sier mye forskjellig. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/732760-br%C3%A5steking-av-kj%C3%B8tt/
Tunky Skrevet 15. mars 2007 Del Skrevet 15. mars 2007 Kanskje du får noe ut av denne guiden. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/732760-br%C3%A5steking-av-kj%C3%B8tt/#findComment-8163338
xans Skrevet 16. mars 2007 Del Skrevet 16. mars 2007 Magert kjøtt (biffer,steker o.l.)inneholder mye kjøttsaft ca 70-75 % og denne er det viktig at du tar vare på. Om du ser ett kjøttstykke i et microskop vil du se et rørsystem som brukes til å transportere denne vesken.(kan sammenlignes om du står i enden av en stor stabbel med rør.)Disse rørene må du tette for å bevare vesken og det gjør du ved å brune raskt på sterk varme for siden å ettersteke på svak varme til ønsket stekegrad. Husk for all del å la kjøttet vile etter steking. Kjøttsaften gir deg saftig produkt og god smak. Ha en fortsatt god dag xans (kjøttmann) Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/732760-br%C3%A5steking-av-kj%C3%B8tt/#findComment-8165537
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå