Gå til innhold

Bråsteking av kjøtt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Magert kjøtt (biffer,steker o.l.)inneholder mye kjøttsaft ca 70-75 % og denne er det viktig at du tar vare på. Om du ser ett kjøttstykke i et microskop vil du se et rørsystem som brukes til å transportere denne vesken.(kan sammenlignes om du står i enden av en stor stabbel med rør.)Disse rørene må du tette for å bevare vesken og det gjør du ved å brune raskt på sterk varme for siden å ettersteke på svak varme til ønsket stekegrad. Husk for all del å la kjøttet vile etter steking. Kjøttsaften gir deg saftig produkt og god smak.

Ha en fortsatt god dag

 

xans (kjøttmann)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...