Notatblokk Skrevet 15. mars 2007 Del Skrevet 15. mars 2007 Hva slags type kjøtt skal bråstekes? Er litt usikker på dette og folk sier mye forskjellig. Lenke til kommentar
Tunky Skrevet 15. mars 2007 Del Skrevet 15. mars 2007 Kanskje du får noe ut av denne guiden. Lenke til kommentar
xans Skrevet 16. mars 2007 Del Skrevet 16. mars 2007 Magert kjøtt (biffer,steker o.l.)inneholder mye kjøttsaft ca 70-75 % og denne er det viktig at du tar vare på. Om du ser ett kjøttstykke i et microskop vil du se et rørsystem som brukes til å transportere denne vesken.(kan sammenlignes om du står i enden av en stor stabbel med rør.)Disse rørene må du tette for å bevare vesken og det gjør du ved å brune raskt på sterk varme for siden å ettersteke på svak varme til ønsket stekegrad. Husk for all del å la kjøttet vile etter steking. Kjøttsaften gir deg saftig produkt og god smak. Ha en fortsatt god dag xans (kjøttmann) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå