Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

En frastjålet jakke


empatiy

Anbefalte innlegg

Var på Hemsedal for et par helger siden og var så uheldig å få den fine norrøna jakka mi frastjålet. Det skjedde mens jeg og kameratene mine spilte bowling. Hadde hengt opp jakka noen meter unna. Da vi skulle gå, var den sporløst forsvunnet. Ingen av de som jobbet der kunne hjelpe meg, og de hadde heller ikke funnet noe i "gjenglemt-boksen".

 

Det jeg lurer på er om jeg kan få dette erstattet på en eller annen måte. Reiseforsikring fungerer, men tror ikke jeg har det atm (gått ut på dato), kan det fungere likevel hvis jeg fornyer ellerno? Hva med å anmelde forholdet? Vil det fungere, kan jeg få dekt tapet?

Endret av empatiy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9812398713

Ta kontakt med hotellet eller bowlinghallen. Ofte vil de dekke dette for å dempe støy - men kanskje like ofte avfeier de deg med at det er ditt ansvar å følge med på jakken.

 

Det du nevner med forsikring vil være kategorisert som forsikringsvindel med dokumentforfalsk.

Lenke til kommentar

Administrasjonen, eller "arbeiderne" bak disken var lite villige til å hjelpe meg. Dårligste servicen jeg noengang har fått. De ble rett og slett sure, de synes jeg "spurte og gravde for mye". De mente, som du sier, at det var mitt ansvar..

 

Okey, forsikringssvindel holder jeg meg unna, med tanke på at det bare er en jakke vi snakker om. Men hva med å anmelde forholdet? Er det noe hjelp i det? Noen har jo stjålet jakka..

Lenke til kommentar
Men hva med å anmelde forholdet? Er det noe hjelp i det? Noen har jo stjålet jakka..

 

Det vil nok dessverre være nyttesløst. Så lenge man ikke vet hvem denne "noen" er så vil nok ikke en anmeldelse hjelpe stort.

 

Så brutalt det enn måtte høres ut så må du nok belage deg på å hverken få jakka tilbake eller noen erstatning.

Endret av Iudex
Lenke til kommentar
Fant ut at mormi har reiseforsikring som gjelder hele familien.. Da har jeg kanskje en sjangse, eller hva? Men hvordan går jeg fram, må jeg anmelde forholdet ellerno, eller er det bare å kontakte reiseforsikrings-selskapet?

8164210[/snapback]

 

Tyveri av reisegods skal meldes til politiet.

 

Om moren din har reiseforsikring som gjelder hele familien, så skal denne normalt dekke skader på og tap av klær og ting du har med deg for din personlige bruk under reise og opphold som følge av tyveri.

 

Normalt sett skal det heller ikke være noen egenandel på slik forsikring.

 

Så med litt hell kan det hende du får dekt tapet av jakka di likevel :)

 

Likevel er det verd å nevne at det er visse ting forsikringsselskapet vil ta i betraktning her. Det vesentlige for din del vil jo være hvorvidt du selv er å skyldes for tapet av jakka. Dette med tanke på "forsvarlig oppbevaring" blant annet.

 

Dere får ta kontakt med forsikringsselskapet så vil nok dem guide dere gjennom prosessen for hvordan dere skal fremme krav om erstatning.

Endret av Iudex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...