KjellV Skrevet 14. mars 2007 Del Skrevet 14. mars 2007 Hender det blir en del lange dager på skolen, og kostholdet er ikke alltid på topp. Hjemme spiser jeg bra, men når jeg er på skolen blir det grovbrødskive med kokt skinke og melk. Ikke så veldig spennende i lengden, så vil gjerne ha tips om enkle og sunne matpakker. Tenker vel helst på noe som ikke er brødbasert, og veldig positivt hvis det kan lages kvelden før. Lenke til kommentar
Sinnsyk asylaspirant Skrevet 14. mars 2007 Del Skrevet 14. mars 2007 Omelett ftw! 8155083[/snapback] Funker sikkert hvis du har tilgang på kjøkken. Så heldig er hvertfall ikke jeg... Lenke til kommentar
KjellV Skrevet 14. mars 2007 Forfatter Del Skrevet 14. mars 2007 Omelett ja Regner med det går fint å lage kvelden før og slenge den i en boks i kjøleskapet over natta, før den videre tas med på skolen for konsumering utpå dagen? Lenke til kommentar
snarius Skrevet 14. mars 2007 Del Skrevet 14. mars 2007 Omelett ja Regner med det går fint å lage kvelden før og slenge den i en boks i kjøleskapet over natta, før den videre tas med på skolen for konsumering utpå dagen? 8155365[/snapback] Jepp Lenke til kommentar
Sinnsyk asylaspirant Skrevet 14. mars 2007 Del Skrevet 14. mars 2007 Er det noe godt da? Lenke til kommentar
DigitaL BlasteR Skrevet 14. mars 2007 Del Skrevet 14. mars 2007 Egg er godt å ha på brødskiva. Kan variere med stekt egg, kokt egg, omelett, muligens eggerøre, men det kan fort bli litt rotete på brødskiva. Andre ting du kan ha på er gulost/geitost, makrell i tomat, kremost/philadelphia, leverpoestei og andre kjøttpålegg. Ta også med deg litt frukt og en yoghurt, så blir det litt variert kost. Hvis du vil ligge unna brødbasert matpakke, kan du alltids mekke deg en digg salat som du putter opp i en plastboks eller noe lignende. Gjelder bare å variere litt fra dag til dag/uke til uke - da får du litt variasjon til lunsj. Lenke til kommentar
trøls Skrevet 16. mars 2007 Del Skrevet 16. mars 2007 For mine lange dager på Lerkendalsbygget, tar jeg med en kilosklump med ferdiglaget mat fra kjøleskapet. På søndag kveld lager jeg for hele kommende uke: 750 g kjøttdeig (35 kroner) 1 kg makaroni (10 kr hvis FirstPrice) 2-3 glass pastasaus (20-30 kroner hvis FirstPrice) => Cirka 70 kroner for fem store porsjoner, eller 15 kroner dagen. Lenke til kommentar
remerserr Skrevet 23. mars 2007 Del Skrevet 23. mars 2007 Har aldri klart å venne meg til den norske brødkosten. Dermed er Middagsrester[TM] blitt min trofaste utvei fra matbokskulturen Lag litt for mye mat, miks det med noe annet og vips. Smak til med svette gymklær eller tørre skolebøker. Lenke til kommentar
Poor Leno Skrevet 23. mars 2007 Del Skrevet 23. mars 2007 Ta med deg en boks med ferdigkokt pasta! Veldig sunt og lett å spise! Lenke til kommentar
DNA Skrevet 23. mars 2007 Del Skrevet 23. mars 2007 Ta med deg en boks med ferdigkokt pasta! Veldig sunt og lett å spise! 8223420[/snapback] Pasta med tunfisk/kylling Lenke til kommentar
Zethyr Skrevet 24. mars 2007 Del Skrevet 24. mars 2007 Har aldri klart å venne meg til den norske brødkosten. Dermed er Middagsrester[TM] blitt min trofaste utvei fra matbokskulturen Lag litt for mye mat, miks det med noe annet og vips. Smak til med svette gymklær eller tørre skolebøker. 8223381[/snapback] Problemet kommer for oss som har samvittighet i matveien. Det skaper en dårlig følelse å la det ligge igjen mat, så lager jeg for mye ender detmed at jeg spiser alt for mye. Og med ei lita stekepanne klarer jeg nesten alltid å spise det jeg klarer å lage på én runde Lenke til kommentar
remerserr Skrevet 24. mars 2007 Del Skrevet 24. mars 2007 Skjønte ikke helt problemet ditt: Er jo bare godt for samvittigheten å vite at alt kommer magen til gode (intet blir kastet), eller? Lenke til kommentar
Zethyr Skrevet 24. mars 2007 Del Skrevet 24. mars 2007 Problemet er to ting.. for det første blir jeg kvalm og får vondt i magen fordi samvittigheten min presser meg til å spise opp, og for det andre får jeg aldri matrester til lunsj så jeg må spise brød. Har begynt å lage 3-4 kyllingfileter når jeg har kylling til middag nå, så da få jeg kyllingsalat til lunsj dagen etter også. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå