Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Trenger moralsk hjelp


Gjest Forvirret(G18)

Anbefalte innlegg

Gjest Forvirret(G18)

Hei.

Jeg har hatt et lite problem i det siste, som har ballet litt på seg.

Historien har seg slik:

Jeg kom på en folkehøgskole hvor alle var nye for meg, jeg er par år mindre enn resten, men trivest med det.

Jeg bestemte meg egentlig for å ikke gjøre så mye på denne skolen, siden det er bare ett år. Har vært veldig god venner med mange av jentene her, men ikke noe mere... før nå.

Hun og jeg har sett film sammen og koset før, men har liksom aldri sett det har godt noen vei, og det hadde vel ikke hun heller.

Så hun ble sammen med en som har litt mere gjevnaldrene. Jeg tok det ikke så tunkt til meg fordi jeg hadde ikke tenkt det skulle skje noe mellom oss.

(Du skjønner kansje nå hvor dette bærer)

Jeg trakk meg unna henne, men etter en stund begynte vi å kose igjen. JEg syns det var litt rart siden hun hadde type og alt, men jeg tenkte det var bare det samme som før "vennekosing" (hvis det er noe som heter det, begynner å bli usikker).

Vi endte opp med å kysse+++

Siden da har vi holdt på ett par ganger, men jeg vet ikke hvordan dette skal gå. Føler meg som en drittsekk, men ta i betraktning når du dømmer meg at jeg er ikke den eneste som har noe å si i forholdet her. Hun har sagt hun skal slå opp med typen, men problemet er at hun var hans første, og at han er blitt VELDIG glad i henne.

 

Advice?

 

Please. Ikke bare kast meg utfor stupet med "Faen du er en drittsekk".

Kom med noe fornuftig.

 

:thumbdown:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vil du virkeli utsette deg for dette ? Hvis du er ute etter ett forhold med henne, kan du da noen gang stole på henne.. når hun tydligvis er av den utro typen.

 

Hvis du ikke er ute etter ett forhold med henne, vil du gjøre dette mot henne og nåværende typen hennes ? Du må velge om du ska holde deg vekke til hun eventuelt slår opp med ham eller du kan fortsette nå og sette deg i fare for å få juling av hennes nåværende type. Hvem vet...

 

Hva som er rett eller galt burde ikke være spørsmålet her, og holde på med opptatte damer vet da de fleste ikke er det mest "moralske" å gjøre.

Du må finne ut hva du vil gjøre.. og stå for det.

Lenke til kommentar

Jeg vil ikke gå så langt å kalle en henne en utro hore, men jeg må be deg om å tenke over hva du gjør. Du roter med en jente når hun har en type som er veldig glad i henne. Sett deg inn i hans situasjon. Hva om du hadde vært han, og hun roter med en gutt som en mindre enn deg? Ville du blitt glad?

 

En annen ting du må tenke på er at hun allerede er utro. Er hun det så tidlig, er det enklere å bli utro senere også.

 

Mitt råd er å ta det med ro og ikke drive med mer vennekosing, selv om det kan være utrolig vanskelig.

Lenke til kommentar

Sånn som jeg skjønner har du ikke noe venneforhold med typen til denne jenten. Da har du heller ingen forpliktelser i mine øyne. Selv om det du har gjort moralsk sett ikke er veldig bra. Problemet her er jo ikke hva du har gjort. Men det som er det er jo at den jenten din har rotet med deg, mens hun har hatt type. Det virker for meg litt ut som hun har playet dere begge her. Vist du har følelser for henne og hun nøler med å dumpe kjæresten så ville jeg vist henne døren. Det viser at hun verken tar deg eller andre fyren seriøst....

Endret av CrazyKimmi=)
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Uff, det er en vrien situasjon. Saken er at det teknisk sett er hennes valg. Hvis du vil være med henne så sier du det, men hvis ikke så må du si ifra. For dersom hun forventer at dere blir sammen når hun slår opp med typen og du ikke vil, vil hun bli rasende.

 

Jeg er en sterk troende av at hjertet ditt alltid vet best, og dersom hun klarer å være utro med deg så tror jeg ikke det forholdet hun er i nå vil vare uansett. Hvis det er noe trøst. Du har ikke gjort noe galt som "den andre mannen", for det var like mye hennes valg som ditt. Og nå er det hun som bestemmer seg for å slå opp med typen, og kanskje satse på deg fordi det er det hun vil. Typen vil jo bli såra og sånt, men det er jo bedre å være singel enn å være med en som vil ha en annen og som har vært utro mot en (tenker fra hans ståsted)

 

Hvis du vil være med henne, og hun vil være med deg så ser jeg ikke poenget med at hun skal bli i et forhold hun ikke vil være i bare fordi hun ikke vil såre typen.

 

Men tror ikke du trenger å bekymre deg for at hun kommer til å være utro mot deg. Jeg veit ikke hvordan hun er, men de fleste er utro fordi det er noe de finner i en annen som de ikke finner i den de er sammen med som tiltrekker dem. Med mindre hun er notorisk utro så vil jeg heller se på det at hun var utro med deg som et tegn på at hun ikke kan vente til å være din. Er i alle fall sånn jeg hadde sett det hvis det var meg.

 

Lykke til ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...