Gå til innhold

Gothic 3, Raide flere byer?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det ligger nok noe sannhet i det der ja. Om man tar over for mange byer, mister orkene tilliten til deg, og angriper deg med en gang de ser deg, uten å nøle. Sånn var det i allefall før. Vet ikke noe om det har endret seg etter alle patchene.

 

Walkthrough for G3 har jeg ikke funnet. Ikke så rart, egentlig, da spillet er såpass fritt. Jeg foreslår bare at du spiller spillet, og bestemmer selv hvor mye du vil utforske, og gjøre av sideoppdrag, etc. Du kan jo lese den guiden til teleport-steiner her på forumet, så kan du, om du vil, raskt finne steinen til hovedstaden, og gjøre hovedoppdraget raskt, eller bare fortsette å gjøre små ting her og der.

 

Jeg har spilt spillet i 103 timer nå (i følge Xfire), og er langt fra ferdig. Har vært over stort sett hele Nordmar, og har oppdaget det aller meste som er verd å oppdage der. Myrtana har jeg også sett det meste av, og har vært i alle byene, men har ikke gjort alt som er å gjøre enda. Langt ifra. Varant har jeg ikke engang vært overalt i enda. Har bare vært i de nordligste byene, hvor jeg enda ikke er ferdig med oppdragene jeg har å gjøre der.

 

I tillegg har jeg gjort lite av hovedoppdraget. Jeg har funnet Xardas og pratet med ham, jeg har befridd Gorn og hjulpet ham med å ta Gotha, og.... det er vel det meste, egentlig. Spillet er rett og slett massivt, og det er egentlig FOR mye å gjøre. Kjempeflott å ha valget mellom å gjøre spillet raskt ferdig på noen få titalls timer, eller å bruke over hundre timer. :)

Endret av Hr. Jenssen
Lenke til kommentar

Har ikke gjort spillet ferdig men etter som jeg har forstått så kan du greie spillet selv om ikke orcene liker deg? Uansett så har jeg raidet opp til flere byer og det var faktisk bare i 1 av de byene orcene stoppet og angrep meg. Det er nok helt sikkert en bug men flere av orcene som har sakt de ikke stoler på meg har faktisk ikke angrepe meg selv om de skulle vel gjøre det. Kunne snakke med de etterpå. :p Men som sakt, tror ikke det ødelegger spillet selv om.

 

Har funnet en halv ferdig guide til spillet om det kan være noe hjelp i på gamefaqs.com

 

http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/920920/46495

Lenke til kommentar

Jeg liker ikke å være 100 % sikker menne ganske sikker er jeg på at det går helt greit. Vist du ikke kunne gjøre det hva er da vitsen med Rebel faction egentlig....Har også fått inntrykk av at du kan få mer infomasjon ut av enkelte orc ledere i byer enn av Rebels men det skal jeg ikke si for sikkert. Men ellers kan du jo bare gjøre som Hr.Jenssen sier her. :)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Så ingen kan si med sikkerhet om jeg kan raide så mange byer jeg vil eller ikke? så lenge jeg bare raider orkene`?

8172575[/snapback]

 

har raidet alle utenom to byer i varant(ischtar og baka et eller annet rech?), har fått alle hashishin på nakken...

 

samme i myrtana, men har ikk merka fått orcene etter meg...

 

med andre ord: du kan raide MANGE :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...