Gå til innhold

S.T.A.L.K.E.R anm. på Gamereactor *blir oppdatert*


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gamer.no er som vanlig de eneste som henger etter med en forhåndsomtale av spillet. Game Reactor leverte sin for lenge siden, og har lest Eurogamer, IGN, Gamespy Gamespot osv, sin.

8199012[/snapback]

 

Du bør gjøre litt mer research før du begynner å sture. Gamer kom med en allerede i fjor, eller noe. ;)

 

EDIT: Ja, ttt hadde allerede nevnt det. Sånn går det når klager på andre, men ikke klarer å gjøre det samme selv... :innocent:

 

EDIT2: Har lest en del av Gamespot-omtalen nå, og det er en del av kritikken deres jeg er uenig med. For eksempel det de sier om at historien er usammenhengende og "inkonklusiv". STALKER er et spill som er såpass fritt at man ikke får med seg alt om man ikke går dypt nok inn i det. Det er massevis av info man finner om man gjør de rette oppdragene. Som i virkeligheten, så finner man ikke ut av ting man ikke finner ut av, rett og slett. Jeg synes det er fint at spillet ikke er så helvetes konkluderende. Blir litt mer mystikk over det hele.

 

...Men jeg kan forstå hvorfor de sier at spillets historie er så ukonkluderende. Sånn blir det når det alltid skal være sånn at man skal være først ferdig med spillet. De spiller raskt igjennom det, og driter i all infoen de får servert underveis. Derfor synes jeg det er kjempeflott at Gamer tar seg god tid med omtalene, så det blir grundig. :)

Endret av Hr. Jenssen
Lenke til kommentar
Gamer.no er som vanlig de eneste som henger etter med en forhåndsomtale av spillet. Game Reactor leverte sin for lenge siden, og har lest Eurogamer, IGN, Gamespy Gamespot osv, sin.

8199012[/snapback]

Jeg går ut i fra at du snakker om "tidlig anmeldelse", når du bruker ordet "forhåndsomtale". På Gamer.no legger vi svært sjeldent ut anmeldelser lenge før utgivelse. Vi ser rett og slett ikke poenget med å lure brukerne til å tro at spillet er i salg i Norge fordi vi anmelder det. Et par dager før kan gå greit, men ikke en uke eller mer.

 

Når det er sagt, og som det har blitt påpekt tidligere i denne tråden, var vi uansett ikke tilfreds med å anmelde S.T.A.L.K.E.R. basert på det første presse-eksemplaret vi fikk tilgang på. Dette viste seg å være en såkalt "Release Candicate", og ikke en 100% ferdig godkjent kode. Dessuten ønsker vi å skrive litt om flerspillerbiten også, og det var ingen å spille mot i det første eksemplaret vi fikk.

 

Vi fikk det endelige butikkeksemplaret forrige helg, og regner med å levere en omfattende anmeldelse senest fredag - på lanseringsdagen for spillet. Den kunne vært ute nå, men Kristian måtte en tur til London for å titte på et kommende spill og var ikke helt fornøyd med teksten enda. S.T.A.L.K.E.R. har vært i utvikling i 6-7 år, og fortjener ikke å bli rusha gjennom kun for å være raskt ute med omtalen.

 

Jeg vet ikke hva andre medier har basert sine anmeldelser på, men det er ikke så relevant. Vi gjør ting på vår måte, og håper på forståelse for det :-)

Lenke til kommentar
Forhåndsomtalen til Gamer.no: http://gamer.no/sniktitt/pc/s_t_a_l_k_e_r_..._chernobyl/7630

 

Grunnen til at Gamereactor var så tidleg ute var fordi dei braut sperrefristen (noko dei retta opp då dei vart gjort merksame på dette). Personleg ser eg ingen grunn til å kome med ein omtale lenge før spelet er ute i butikken.

8199075[/snapback]

24 mai 2004, sier litt om hvor uendelig utsatt dette spillet har vert.

Lenke til kommentar
Noen som har problemer med "artifacts" (heftige grafikkfeil) når det regner i spillet? Har oppsettet i signatur, og siste offisielle drivere. Bør jeg prøve ForceWare 100.87 eller 100.95 BETA?

8203894[/snapback]

 

Igjen vil jeg be om at retninslinjene må holdes! Spillet blir utgitt på fredag, og all diskusjon rundt spillets grafiske feil, egne erfaringer og sånt er i mot retningslinjene, da spillet 99% sansynlig er piratkopiert. Da blir bare tråden stengt, og det ønsker ingen...

 

Takk! :)

Endret av Selvin
Lenke til kommentar
Guilty until proven innocent? Pleier det å være sånn her på forumet når nye spill releases? Gjelder dette også folk som har fått spillet fra USA?

8203965[/snapback]

 

Forhånsbestillt? Det skulle du ha sagt, så da er jo saken forandret.

 

Men akkurat hva moderator mener om det vet jeg ikke helt sikkert..

Endret av Selvin
Lenke til kommentar
Neida, jeg har ikke det. Og om jeg hadde bestilt det fra USA tviler jeg på at jeg hadde fått det før "vår" release-dato med frakt og sånt tatt med i betraktningen. Poenget mitt var å diskutere spillet, ikke piratkopiering.

8204003[/snapback]

 

Men ettersom spillet ike er utgitt enda, og når du spør andre brukere om deres meninger om spillet, så betyr jo nesten det bare en ting; Piratkopiering. Eller hva?

Lenke til kommentar

Skuffende dårlig spør du meg.

Har spilt i noen timer nå, og de fleste bugs er sånt du kan overse, eller leve med, men det er så altfor mange av dem. Grafikkglitcher og missions som plutselig restarter. AI som synlig slår seg av noen sekunder av og til. Du kan se når kråker på himmelen spawner i en stor klump (når du kommer inn i en område), og så sprer seg utover, etc. Og for meg den mest irriterende. Hvis du sniker deg innpå noen NPCer, saver, og angriper, for så mislykkes/dø og reloade, så vet NPCene at du er der etter loadingen. Det er bare... GAAAH!

 

I tillegg er det jo, så langt, overhodet ikke fritt slik jeg trodde det skulle være. Det er en main storyline som er veldig tydelig, en rekke sektorer som er nokså små som man går gjennom nokså lineært, og masse monstre og npcs som spawner og angriper deg på veien.

 

Nei, hadde trodd det skulle være litt morsommere selv om jeg på ingen måte hadde skyhøye forventninger.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...