hernil Skrevet 8. mars 2007 Del Skrevet 8. mars 2007 hei er det noen som kan hjelpe meg med følgende? Beskriv de fire bakemetodene, og gi eksempler på to kaker for hver metode. tusen takk for hjelp, er litt sent ute... Lenke til kommentar
hernil Skrevet 9. mars 2007 Forfatter Del Skrevet 9. mars 2007 *bump* holder forresten med bakemetodene, jeg kan finne eksempler selv. Lenke til kommentar
Neophus Skrevet 9. mars 2007 Del Skrevet 9. mars 2007 Tørt. vått, fuktig, kjempetørt? Du kan ikke resonnere deg frem til noe logisk utifra eksemplene da? Lenke til kommentar
hernil Skrevet 9. mars 2007 Forfatter Del Skrevet 9. mars 2007 veit i hvert fall smuldredeig og røredeig. mangler to til. Lenke til kommentar
Neophus Skrevet 9. mars 2007 Del Skrevet 9. mars 2007 Ahh, sånn sett. Vel da kan du legge til surdeig på lista tror jeg. Lenke til kommentar
SumSar Skrevet 9. mars 2007 Del Skrevet 9. mars 2007 (endret) Mener det er rørt masse, og pisket masse for kaker. Endret 9. mars 2007 av SumSar Lenke til kommentar
hernil Skrevet 9. mars 2007 Forfatter Del Skrevet 9. mars 2007 endte opp med: røredeig smuldredeig piskedeig gjærdeig nå er det bare å krysse fingra på at det stemmer sånn noenlunde. Lenke til kommentar
hernil Skrevet 9. mars 2007 Forfatter Del Skrevet 9. mars 2007 Er det skoleinnlevering? 8116602[/snapback] Det stemmer det. lekser i det elskede faget Mat&Helse. (faget er en ting, lærer'n er en helt annen!) Lenke til kommentar
cozmos Skrevet 11. mars 2007 Del Skrevet 11. mars 2007 såvidt meg bekjent er det ingen kaker som inneholder gjær... Lenke til kommentar
Wizendraw Skrevet 11. mars 2007 Del Skrevet 11. mars 2007 Kan jo hende boller er akseptert i dette tilfellet. Lenke til kommentar
TheInfamous Skrevet 11. mars 2007 Del Skrevet 11. mars 2007 Står det ikke i læreboka da? Lenke til kommentar
hernil Skrevet 11. mars 2007 Forfatter Del Skrevet 11. mars 2007 det gjør det sikkert. men jeg klarte selvfølgelig å glemme den på skolen den dagen vi skulle levere det inn... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå