Gå til innhold

Har noen prøvd Asheron's Call 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Betaen, bare betaen. Moro i starten, men blir fort drepende kjedelig. Det får også regelrett slakt av temmelig mange. Klagene går ut på at forgjengeren var bedre og at det er blitt fokusert for mye på eyecandy og for lite på spillbarhet.

 

Som en type nevnte, er det en smule teit å kunne plukke opp en bue hvor som helst og så få et uutømmelig lager av piler, og med et par av spesial angrepene kan du bruke buen på kloss hold, samt lange avstander. *kremt* sniper wannabe´s vil elske det *host*.

 

Man ser allerede i starten hvordan vepsene man dreper bærer på alt mulig fra rustninger til sverd, og sånn er det hele tiden. Men ærlig talt, realisme er det siste man skal se på når det gjelder slike spill, så jeg er ikke helt med på den kritikken.

 

Det er bare kjedelig. Flott grafikk, flotte monstre, men kjedelig og repetitivt, noe jeg tror etterhvert kommer til å bli alle MMORPG´s absolutt største problem, ihvertfall så lenge det handler om å levle, noe det gjør i aller høyeste grad i AC2. Jeg hater det opplegget.

Lenke til kommentar

Jeg spilte AC 1 i litt over 2 år, så naturligvis var jeg interessert i AC 2. Men etter et par uker i betaen var jeg så skuffa at det er ikke et alternativ en gang. Null innhold liksom. Ble fantastisk overraska første gangen jeg kom i nærkamp med buemannen min, og han begynte å slå på et monster med buen, og faktisk gjorde samme skade som en sverdkjemper...doh liksom.

 

Dette er sikkert ting som kommer til å bli forandret og moderert kraftig til fullversjonen er klar, men jeg er sikker på at det ikke blir så bra som enern. Mitt råd er iallefall å vente litt, og satse på f.eks World of Warcraft eller Star Wars Galaxies. Disse spillene har jeg stor tro på. Alle Warcraft spillene har vært bra og Blizzard har jeg stor respekt for. Dessuten har de kjørt battle.net i noen år nå, så de kommer garantert til å kjøre bra og raske servere. Star Wars Galaxies blir jo utvikla av folka bak Everquest, og om man ser på successen Everquest har vært, så er det ikke noen grunn til å tro annet enn at SWG bare blir ennå bedre.

 

Det fins andre interessante online spill i produksjon, men jeg husker ikke å ha sett noen release datoer. SWG og WoW begynner å komme ganske nært release. WoW kommer vel et par-tre måneder etter nyttår kan jeg tenke meg. SWG kommer vel rundt sommeren 2003.

Lenke til kommentar

Ja jeg var i betaen de siste 3 månedene. Nei jeg spilte ikke hele den tiden.

 

AC2 er kult i noen dager så er det over. Fet grafikk, skikkelig elendig spillbarhet. Og som om ikke det er nok, det tok 3 uker før det var folk som hadde nådd maks level (50) og det er rett og slett latterlig. Greit nok at Turbine har lovet at de skal øke levelgrensen over tid. Men lvl 50 på 3 uker sier nok det meste ja. Også har man bueskyttere som bokser med buen sin, magikere som nesten ikke kan kaste magi osv. Nei jeg er VELDIG skuffa over AC2. :sad:

 

Jeg har spilt AC1 siden Mai 2000 og fortsetter heller med det til Star Wars Galaxies kommer ut jeg. Grafikken er ikke så fet lenger men spillbarheten er ihvertfall MYE bedre. Og forrige måned åpnet de en ny øy så det er fortsatt nye ting å ta seg til der. :smile:

 

_________________

Athlon XP 1600+.

ASUS A7N266-C.

MSi Geforce 4 Ti4600.

2x512Mb DDR-minne.

 

[ Denne Melding var redigert av: Ash på 2002-12-11 12:40 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...