Neophus Skrevet 14. mars 2007 Del Skrevet 14. mars 2007 Karri-kjøttboller(kjøttdeig, paprika, karri, ingefær, muskat, salt, pepper, potetmel, melk), stekte potetbåter m/ kryddermarinade(paprika, salt, pepper, olje, parmesan, hvitløk), dandert med fersk rødløk(rå), agurk/squash og cherrytomater. Tar ikke lange tiden om du kan litt å lage mat. Ble sulten selv jeg nå. Lenke til kommentar
^fmj Skrevet 15. mars 2007 Del Skrevet 15. mars 2007 Våres gruppe lagde mølje til hovedprosjektet våres, selv om det skal litt til for å finne ingredienser nå. Får dere tak i det så anbefaler jeg at dere lager mølje. 8120154[/snapback] Det spørs vel hva man legger i mølje, det er da forskjellige fra hvor i landet man bor. Her er det ikke veldig komplisert: Kraft etter ribba og møljebrød (aka. flatbrød) 8146364[/snapback] Mølje kan også være skrei, lever og rogn. Lenke til kommentar
Tronderbart Skrevet 15. mars 2007 Del Skrevet 15. mars 2007 Når du har funnet ut hva du skel lage, fåreslår jeg at du spiser dette hele uka. Da får du kontroll liksom... Lenke til kommentar
Bakkan Skrevet 15. mars 2007 Forfatter Del Skrevet 15. mars 2007 Når du har funnet ut hva du skel lage, fåreslår jeg at du spiser dette hele uka. Da får du kontroll liksom... 8158237[/snapback] haha, det må jeg da Lenke til kommentar
Daniel-G Skrevet 16. mars 2007 Del Skrevet 16. mars 2007 vel.. det er jo flere gode ting her inne.. men tror nok egentlig at husmanskost er tingen.. det er det heimkunnskapen er.. noen som har lagd noe mer enn det er bare heldige.. de som har tegna raspa gullerot er uheldige.. men.. noe enkelt, raskt og godt.. som eldre folk ikke kan så mye om er jo utenlandske spesialiteter.. creme brule er jo godt kjent her nå, og nesten litt kjedelig.. sjokoladefondant som er foreslått.. joa.. litt vanskeliger enn nødvendig? det jeg vil frem til er panna cotta.. den er ikke så brukt enda.. varm fløte, sukker, gelantin, vaniljesukker (helst stang, men det koster..) og litt reven sitron nesten til kokepunktet, og sil det i små former.. runde greier er kjekke.. avkjøl og snu på hodet på en tallerken.. for mye av dette er ikke godt, men 1,5 dl eller noe.. sammen med frisk frukt.. skogsbær.. mmm ellers.. fiskekaker eller kjøttkaker, der du fikser deigen (problemfritt) selv.. begge er veldig lyse, og passer ikke sammen med fargen til desserten.. -som blir hvit.. Lenke til kommentar
SumSar Skrevet 16. mars 2007 Del Skrevet 16. mars 2007 Jeg tviler sterkt på at en heimkunnskapslærer i 9 klasse ser på ting som fargesammensettning, mettningsverdi og menysammensettning. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå