Gå til innhold

Se ekstern harddisk på tv gjennom usb på dvd spille


Anbefalte innlegg

Hei:)

 

Jeg har prøvd meg litt rundt å se hd-filmer og episoder på tv'en min (ja, den støtter hd). Jeg har kjøpt en http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=318905 og den funker fint, utenom når jeg plugger den til dvd spillern (som jeg kan foresten plugge usb inn i). Det står så mye som "No files" eller noe lignende, den sier hvertfall at hele hardisken er tom, som den ikke er, har lagt inn noen hd episoder.

 

Jeg har prøvd å formatere den 2 ganger, både til NTFS og FAT32, ingen av de funka. Og foresten, den funka første gang jeg plugga den inn, men da var det bare noen systemfiler osv innpå, og jeg måtte formatere den pga jeg så ikke noe annet enn systemfilene

 

Så problemet mitt er; hva kan jeg gjøre for at den skal kunne gjenkjennes igjen på tvn? tipper det er noe program jeg må installere på hardisken ellerno, men har ganske lite peil på dette temaet desverre :((

 

All hjelp blir satt pris på :)) (mm, litt mye lesestoff, sry:( )

 

Dvd spillern min foresten ; http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfi...YcAAAEOxeI03xiL

Endret av veggiz1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan det være at USB i front ikke er beregnet på så store format? Kan tenke meg til at den er beregnet til minnepinner. Prøv med en minnepinne og se om det funker. Har en bilspiller i bilen med usb og der funker ikke ekstern HD men minnepinner funker som fy.

Lenke til kommentar
Du kan ikke regne med at forbrukerelektronikk kan lese NTFS.

Det må altså være FAT32, og antagelig bare en partisjon.

8100432[/snapback]

 

prøvde å lage en egen FAT32 partisjon som var 20gig, har hørt no om 30gig limit osv, men det funka like dårlig, (testa hele disken og bare 20gig FAT32), kommer fortsatt "No data" =/, har en liten følelse at det har noe med drivere e.l. å gjøre men jeg har prøvd å laste ned alt jeg fant.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...