Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

PC er bananas - virker når jeg bruker vold


Anbefalte innlegg

Det er SJELDEN jeg poster en topic i "Maskinen fungerer ikke", men lignende har jeg aldri opplevd før.

OK, det starta for ca 1 uke siden da jeg la inn Vista. Det funka greit i et par dager, men plutselig begynner blåskjermene å komme en etter en. Stop error 000000005C og så videre… En dag fikk jeg ca 10 blåskjermer helt uten videre, hadde allerede prøvd å reinstallere driverene til skjermkortet, chipsettet flere ganger OG prøvd Vistas egne drivere, men det hjalp ikke. Det endte tilslutt at jeg ikke fikk starta maskinen igjen, valgte jeg vanlig modus eller siste konfigrasjoner som virket, fikk jeg blåskjerm. Valgte jeg noe annet, som sikkermodus hang den seg bare.

 

Men det rare er, er at dette viste seg å skulle fortsette når jeg skulle legge inn XP igjen. Jeg ble så totalt irritert på Vista at jeg valgte å legge inn XP igjen, men helt uten videre stoppa maskinen totalt, og den gikk ikke videre i formateringen. Tilslutt ble jeg såpass irritert at jeg løfta PCen 2-3 cm fra gulvet og smalt den ned igjen, da gikk det plutselig videre på sekundet, og maskinen starta å formatere. Så litt lengre ut i installasjonen henger deg seg igjen. Alt stopper opp, den jobber ikke på flere minutter. Jeg gir PCen et dunk til og da virker det med en gang igjen.

 

Jeg går ut av rommet for et minutt, og når jeg kommer tilbake ser jeg maskinen starte på nytt. Spørte dama om hu hadde restarta den, men hu hadde ikke rørt den. Det samme skjedde igjen etter at jeg hadde oppdatert Windows med Update, helt uten videre igjen. Og det samme skjer enda en gang. Og nå nettopp sitter jeg med programmet ”Veien til Førerkortet” oppe og hører på musikk i Winamp, da plutselig Winamp henger seg og spiller samma strofa om igjen ca 30 ganger. Prøver å avslutte med Oppgavebehandling, men ender tilslutt at hele maskinen starter å lage en endeløs pipelyd ut av speakeren og alt har hengt seg. Restarter og prøver på nytt. Det samme skjer igjen etter ca 1,5 min. Men denne gangen prøver jeg å løfte PCen fra gulvet og dermed gi den et dunk igjen, da slutta PC-speakeren å pipe, musa kunne beveges på igjen og Winamp fortsatte som om ingenting har skjedd.

 

Om jeg tørr si det rett ut, hva i HELVETE er galt her? Systemet mitt ser dere forøvring i signaturen min, har siste BIOS, minnet ble sjekka for ikke lenge siden for feil osv.. Hva kan være galt?

Endret av skyhawk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei. Siden at ingen før i denne tråden har sagt det før så må jeg nesten få si det. Hvor tett går det an å værra? Du skal da for fanken ikke smelle PC`en i bakken.

Om PC`en din er grei nå, så kommer den til å ryke. Harddiskplatan og Lesehode på disken din har hoppa og da lever den ikke særlig lenge. At installasjonen gikk videre etter å ha smelt den i bakken er ikke godt å si hvorfor, men mye av problemet ligger nok i at du smeller den i bakken. Hvis du har mye penger at du har råd til å smelle den i bakken så sier jeg bare at du har godt av at PC`en er ustabil.

 

Er du uheldig kan hovedkortet også ha fått seg en trøkk. Ikke umulig det heller.

Nei nå tenker jeg at du har lært. Ikke smell PC`en i bakken. Prøv å få ut det du er redd for på disken å kjøp ny disk og håp på det beste.

 

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...