Gå til innhold

Vålerenga ♥ Oslos Stolthet!


Raste

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mye står og faller på om vi klarer å slå Lillestrøm neste helg. Gjør vi det, samt at de taper eller spiller uavgjort mot Brann i kveld (noe jeg tror), så kan vi være på vei til en medalje. Spesielt siden det ser ut til at Stabæk taper mot Lyn nå. Står disse resultatene seg så er vi bare 6 poeng unna 3.plassen.

Men som sagt, altfor tidlig å si enda. Der fikk forresten Odd en scoring. Det skal vi IKKE ha noe av. :D

Endret av Nevnarion
Lenke til kommentar

90 Daniel Fredheim Holm blir utvist etter sitt andre gule kort for dagen. Reagerer kraftig etter å ha blitt taklet hardt av Espen Ruud - og Staberg trekker opp kortet.

89 1 - 4 JALLAND. Jørgen Jalland står helt stillestående ved kanten av 16-meteren, markeres av Hagen. Får en overlappmulighet som gjør Odd-forsvareren usikker, og trekker så innover og skyter i steget. Ballen sitter i mål klistret i hjørnet. Herlig prestasjon!

 

Pokker, et rødt kort til F. Holm.

Endret av Olumvolum
Lenke til kommentar

Synd. Rødt kort helt på slutten av kampen når seieren er sikret er unødvendig, spesielt når det er for utageringer mot dommeren (noe det var i dette tilfellet om jeg ikke misforsto).

Det som er veldig tydelig har skjedd med Vif nå i motsetning til hvordan ting var i vår, er at vi nå endelig har et angrep som funker, og har skaffa oss spillere som kan å score mål (Jalland, Zajic, Thorvaldson).

Lenke til kommentar

Det er vel kjefting på dommeren han får sitt andre gule for. Unødvendig når vi leder 4-1 på overtid. Men uansett så fikk vi en god seier i dag. En god og viktig en. Vi kan nå se oppover på tabellen og vi har lagt to viktige lag bak oss, RBK og Lyn. Grunnen til at det er viktig at vi kommer foran dem er at jeg har veddet med kamerater om hvem som kommer høyest på tabellen.

Lenke til kommentar

Fortsetter LSK å spille sånn som mot Brann i dag tar vi 3 poeng. Om de hever nivået burde vi nok i hvertfall klare 1 poeng. Mot Lyn håper jeg selvfølgelig at vi endelig skal klare å vinne. Tror på 1 poeng der. Hjemme mot AAlesund vinner vi, 3 poeng. Borte mot Viking kan bli veldig vanskelig men jeg tror vi kan klare 3 poeng. Til sammen blir det da 8-10 poeng til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...