Gå til innhold

Vålerenga ♥ Oslos Stolthet!


Raste

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Deila drar IKKE om de vinner TL. Da er det jo CL neste å, og det vil han GARANTERT ha med seg!

 

Høgmo håper jeg at det IKKE blir! DEt bør heller ikke bli Hareide. Loberto rykker opp? Håper egentlig ikke det heller.

 

Håper på Pep eller Mourinho, men jubler ikke for denne avgangen før jeg ser hvem som tar over. Håper de tar seg GOD tid, legger en plan og skaffer en trener med et klokt hode, litt attitude og en langsiktig plan :D

 

Takk for alt, Martin! Synd vi ikke fikk det helt til, men CF i 2008 og spillet i 2010 er nok til at jeg er veldig glad for det vi fikk :D

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Spennende med trenerskifte. Håper man denne gangen velger en som virkelig kan heve Enga. Og takk til Martin for det positive han tross alt fikk til. Synd det ikke holdt hele veien. Sollied kunne ha vært en mulig trener som kunne heve Enga, men han er vel ikke interessert?

Endret av ronron25
Lenke til kommentar

Ronny Deila utelukker å trene noen annen norsk klubb enn Strømsgodset

 

Shit. Da må vi se til utlandet. Kommer ikke på noen andre alternativer i Norge som er godkjent annet enn Kjetil Rekdal, og selv det hadde vært litt skuffende. Krysser fingrene for Pep...

 

Jørgen Lennartson kunne vært et alternativ, men han har en 3-års kontrakt med Elfsborg. Kan huske jeg så han på flere Vålerenga-kamper.

 

Frykter et navn som Berg, Nilsen eller Hareide. Eventuelt Høgmo, Semb eller Nordlie. Nils Arne Eggen, huff.

 

Hans Backe er ledig. Hva med Svennis? Prøver å tenke utenfor boksen, for det er få norske navn jeg kunne ønsket meg.

Endret av Maefteda
Lenke til kommentar

Drillo er vel snart ferdig på landslaget :p

 

Fra spøk til revolver, hvorfor har folk snakket om Deila i det hele tatt? Jeg har hele tiden ment at han er totalt usannsynlig. Som det ble sagt tidligere av noen, kanskje vi skulle prøvd oss på noen som har erfaring fra de landene vi skulle ønske vi spilte i? Spania, eller noe sånt?

Lenke til kommentar

Jeg har personlig null peiling på trenere i Danmark og Sverige, derfor nevner ikke jeg noen kandidater derfra. Angående spanjoler så kan jo nesten ingen av dem engelsk, noe som må være et krav.

 

Deila vs Ferguson, litt forskjell der. Deila er tross alt trener for en mye mindre klubb enn Vålerenga, sånn sett ville VIF vært et steg opp for Deila. Hadde man gitt han et godt tilbud, som ikke bare gikk på det økonomiske, men også et plan for hvordan man vil satse, da tror jeg Deila kunne vurdert det. Jeg synes i alle fall man burde ta kontakt med han, så får man heller få et nei.

Lenke til kommentar

Angående spanjoler så kan jo nesten ingen av dem engelsk, noe som må være et krav.

 

Rafael Benitez klarte seg hvertfall bra i Liverpool. ;)

 

Han kunne vel engelsk før han kom?

 

Er uansett ikke det nivået VIF kan gå etter, spanjolen til Viking ble det jo problemer med fordi han ikke kunne kommunisere med presse og lignende. Riktignok likte spillerne han, men en hovedtrener bør kunne kommunisere med både spillere, støtteapperat og resten av omgivelsene.

Lenke til kommentar

Liverpool var den første engelske klubben han spilte i/ trente. Jeg er ikke enig i at vi ikke kan se etter spanske trenere fordi en del av dem er dårlige i engelsk. Det er vel ikke vanskeligere enn at vi setter krav for vedkommendes engelskkunnskaper.

 

Sier ikke at vi ikke skal se etter Spania fordi mange er dårlige i engelsk (les, kan ikke engelsk). Men at mange av de som fotballfaglig er gode nok, og de som er på nivået vi kan/bør gå etter, kan være i en situasjon der de ikke kan kommunisere med spillerne.

 

Hovedpoenget altså, det er ikke bare å tusle over til Spania å finne en trener som vi kan hente selv om han fotballmessig er god nok.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...