Gå til innhold

Vålerenga ♥ Oslos Stolthet!


Raste

Anbefalte innlegg

Hvis Dahl Hagen slår til med en gang er det noe alvorlig galt med tippeligaen... Rart han ikke har blitt fanget opp før hvis han er en såpass god spiller.

Er det noe alvorlig galt med Premier League også? Rart at Chicharito ikke ble fanget opp før siden han hadde en god førstesesong?

 

Litt av sjarmen med fotball er jo fotballspillere som slår igjennom. Håper Hagen fortsetter der han slapp mot LFC.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Godt poeng, men jeg mener at når man er 23 så burde man ha prestert på ett litt høyere nivå enn norsk 2.divisjon for å kunne være god nok for tippeligaen. Håper dog jeg tar feil.

 

Vi kvitter oss med Nouri og henter denne mannen, så noe må jo M. Andresen ha sett.

 

Håper vi får en signering som faktisk fungerer denne gangen :)

Lenke til kommentar

Kunne man ikke kjøpt en etablert midtstopper samtidig? En skade på Muri/Strandberg og vips så har vi et problem. Ogude kan ikke spille i forsvar, det var ganske synlig mot Tromsø. Dessuten trengs han på midten, der jeg mener vi sliter mest.

 

vi har altfor ofte slått ballen mellom forsvaret og angrepet, midtbanen har blitt hengende etter, eller så er det mangelen på å slå enkle pasninger. For ofte blir de brutt og man får en kontring imot. Hvorfor kan vi ikke bruke bredden, i stedet for å slå rett opp mot spissen?

 

Var ikke dette sesongen vi skulle utfordre Rosenborg? Man velger allerede nå å snakke om neste år, hvor lenge skal vi si at det neste år blir vårt år?

 

Helt utrolig at Martin valgte å låne ut Mos da vi ikke hadde noen klare erstattere, eller at det ikke er en tilbakekallings-klausul.

Lenke til kommentar

Moa var da også 23 da han spilte for oss første sesongen. Kan ikke se hvorfor ikke Dahl Hagen skal kunne spille for oss da. Gjorde sakene sine bra mot Liverpool.

 

Strandberg ute betyr vel Ogude inn. Synes faktisk ikke han var så ille mot Tromsø som andre sier, og han var bunnsolid mot Liverpool. Et annet alternativ er vel følgende:

 

Dawda - Muri - Nordvik - Dahl Hagen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...