Gå til innhold

Vålerenga ♥ Oslos Stolthet!


Raste

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er ikke urettferdig resultat, har du sett hvordan vi spiller?

Ingen effektivitet på sentrale midtbanen, og dårlig pasningspill. Jeg har egentlig gitt opp Vålerenga nå, og nå må noe gjøres. Helst hent en ny midtstopper og en ordentlig målscorer. Kan også ta med nye vinger i samme slengen.

Lenke til kommentar
Det er ikke urettferdig resultat, har du sett hvordan vi spiller?

Ingen effektivitet på sentrale midtbanen, og dårlig pasningspill. Jeg har egentlig gitt opp Vålerenga nå, og nå må noe gjøres. Helst hent en ny midtstopper og en ordentlig målscorer. Kan også ta med nye vinger i samme slengen.

Flest sjangser har vi iallefall. Vi spiller bedre enn dem sånn generelt. Noen unødvendige pasnings feil som du sier. Vi burde scoret på noen av sjangsene våre for å fått ett annet kamp bilde. 4 strake tap er også alt for dårlig.

Lenke til kommentar

Helt tragisk kamp i dag. Småguttene jeg så på Norway Cup i dag spilte bedre enn oss. Det er lenge siden jeg har sett noe så tafatt. Helt fortjent at vi tapte i dag. Om vi holder et slikt nivå framover fortjener vi ikke engang Tippeligaplassen vår.

 

Nok en gang var tilskuertallet flaut dårlig. Det ble delt ut gratisbilletter på Norway Cup. Likevel klarte vi ikke passere 10.000.

Lenke til kommentar

Kan ikke selge Sæternes, han er omtrent den eneste som scorer mål, Moa klarer jo ikke det lenger. Luton skal få sjansen, tren han til en god avslutter, sett han på laget i bortekamper, så går vi for kontringer akkurat som Odd.

 

Ellers har vi en god (ung) keeper til, Frode Larsen, han gjør det veldig bra i Moss nå

Lenke til kommentar

Luton har visstnok gjort det bedre i Aalborg enn han var for oss. Vi bør gi han sjansen når han kommer tilbake, han er tross alt den raskeste spilleren i Tippeligaen. Blir farten hans brukt riktig, vil det være et utrolig godt våpen.

 

Det er bare tullete av Bolthof å bli forbanna over at Kongshavn fikk spille istedet for han. Troy er borte. Da sitter vi igjen med en avdanka keeper som var god for mange år siden, og en lovende unggutt som gjorde det utrolig bra i JET-turneringen. Jeg synes det bare er rett og rimelig at Kongshavn fikk spille. Det håper jeg virkelig Bolthof skjønner òg, han er jo ikke dum den karen. Gutten imponerte meg også. Målene kunne han ikke gjort noe med, med unntak av det første kanskje. Om han hadde hatt en bedre fysikk ville han klart å bokset ballen lenger eller holdt den. Fysikken kommer nok med årene. Han hadde også en imponerende redning på en heading (det var en heading?).

 

Hagen kan vi godt selge for min del. Om vi hadde solgt Hagen til en eller annen 1. divisjonsklubb og Moa til utlandet hadde det blitt mer enn nok penger til å få tak i en god midtstopper. Muri er god nok for laget når han er i form. Hagen har ikke vært i form siden han spilte i Zenit. Det var jo tydelig i går at forsvaret raknet uten Muri. Jeg vil hverken selge Sæternes eller Berre. Begge to har evner til å score endel mål. Sæternes er vel toppscoreren i år (?). Berre er grei å sette på om man trenger et mål. På cornere, frispark og andre situasjoner hvor det blir mye rot i feltet, er han flink til å få en tå på ballen slik at den går inn.

 

Edit: Og Terje Hauge. Hvordan er det mulig at en dommer som tydeligvis har et stort hat mot oss i det hele tatt får lov til å dømme Tippeligafotball? Over en periode på flere år, har han kun dømt mot oss. Når Moa ble revet ned, var det tydelig at det skulle vørt frispark.

Endret av Olum
Lenke til kommentar

Han har ikke scoret mye mål i det siste, men er alltid grei å ha. Han er faktisk utrolig god til å finne ballen når det er rot i feltet. Vi ville heller ikke fått mye penger for han i et salg. Også liker jeg fyren veldig godt :p

Endret av Olum
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...