Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg sier at vi bør bruke automatisk blender. Dette for å la kameraet bestemme eksponeringen, og dermed få så korrekte bilder på kameraene som mulig.

Vi bruker ikke automatisk lukker og hvitbalanse  (da det kan skape avvik fra kamera til kamera). Hvitbalansen er stilt inn på en preset.

 

Det du sier om å sette lyden inn på to forskjellige kanaler virker veldig lurt. I post-produksjonen kan man så sette lydsporet fra mikrofonene på begge kanaler slik at det ikke blir ubalanse i lydbilde.

8406759[/snapback]

At noe som har med eksponering å gjøre står i Auto er en uting, gjerne fordi feks. ett sterkt lys som egentlig ikke har noe med objektet du filmer men feks er med i deler av bildet vil gjøre bildet for mørkt og omvendt. Men dette kan egentlig kameramann styre selv, men jeg liker aldri å stole på automatikk blender/lukker. Egentlig ikke fokusen heller, men den er ofte litt værre med halvdårlige små fargesøkere.. :p

 

Hvert Xlr input havner uansett på hvert sitt spor, da er det ganske enkelt å jevne ut evnt nivåforskjeller og hvilken mic man vil ha lyd fra i post. Siden micene uansett er mono så stiller man kanalene i mid og nivå opp og ned ettersom hva man vil ha lyd fra.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser de etterlyser crew nå. Antar vi også skal søke (har jeg gjort) siden eTV står på listen.

 

eTV

- Produsere innhold for webtv delen vår.

- Fordel om du har kunnskaper om bruken av videokamera, redigering eller har et brennende ønske om å lage en video.

- Dette er et crew som vil være aktive fra et tidlig stadium for å kunne presentere video i forkant av arrangementet.

 

Håper jeg ikke virker arrogant i søknaden :ermm:

Endret av The_Fire
Lenke til kommentar

Hmm, jeg må vel nesten søke som jeg skulle være en vanlig søker. Men det er er to ting som skurrer. Dette er ikke studieretninssøk, er ikke interessert i 2. og 3. valg. Det andre som skurret er at jeg "må vel" få jobben, siden jeg allerede på sett og vis er hyret av Kenneth, er derfor nysgjerrig på hva jeg skal skrive. Frister å gå for en enkel versjon ala; Kenneth Dammyr går god for meg... :p

Endret av TSP
Lenke til kommentar

hehe... en ting jeg synes skurret var. at man ikke skulle fylle ut værken alder eller nick... :S

 

siden jeg er bare registrert med nick i første posten og hvordan vet folk at jeg heter Anders?

 

Kan vel bare nevne det at jeg ikke bruker zonoX lengre. Bruker heller en forenklet verson av etternavnet mitt. (mr.eggen)

Lenke til kommentar

Hei!

 

Jeg har ikke snakket noe med Espen om hvordan dette vil foregå i praksis. Hadde egentlig regnet med at jeg skulle ha fått en mail med litt info, men det har jeg ikke. Men i morgen må jeg innom der uansett, så jeg skal spørre litt hvordan vi gjør dette i praksis. Men som jeg har sagt før så er egentlig alle dere som er innvolvert fra før av meget sikre.

 

Kom forresten på en liten løsning på nick-problematikken. Pass på at dere har listet opp navnet deres der det skal være i profilinformasjonen. Har dere fylt inn ekte navn ved registering på forumet her, så går det i hvert fall glatt.

Lenke til kommentar

8443875[/snapback]

Jeg har nå muligens skrevet mer enn nødvendig i den søknaden (den er ikke sendt) har i tillegg skrevet at Kenneth har tatt meg inn, men gjør det noe om jeg refererer til deg Kenneth?

 

Har skrevet et idedokument, var på første møte og skrevet referat, ville være kjipt å ikke få søknaden godkjent :p

Lenke til kommentar
Søknaden skal være sendt hvis siden bare refreshes, tror jeg. Mener å huske at Ueland sa det i tråden til nyheten. :)

8447756[/snapback]

Spurte FubarBFNO om søknaden min var mottatt (fikk også refresh), og han bekreftet at den var det, og at de hadde problemer med at det ikke ble gitt noen form for bekreftelse av at søknaden var blitt mottatt.

 

Kenneth: Vil førsteposten bli oppdatert, eller venter du til vi får eget intraforum?

Endret av The_Fire
Lenke til kommentar

Jo, vi har vel egentlig ingenting megahemmelig, men tenker det er lurt å få en liten avklaring på hvordan vi gjør det med enkelte saker, så ikke det første vi gjør på et intraforum er å begynne å snakke om noe som egentlig ikke bør snakkes om, mens alle andre har mulighet til å se. Kanskje vi kunne lage en liten regel på at om det er noe vi er usikre på om vi skal nevne, diskutere så tar vi det opp med deg først.

 

Kenneth når det gjelder førstepost, jeg heter ikke "The Strategy-player lenger.

Endret av TSP
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...