Gå til innhold

Nathanieltrilogien Noen som har let?


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen! noen her som har lest Nathanieltrilogien av den britiske forfatteren Jonathan Stroud? Hvis ikke, gjør det. Dette er prima fantasy som legger inn en ekstra vri på kampen mellom det gode og det onde. Denne serien er ikke så klisjefylt som mye annen fantasy så hvis du er lei av klisjeer bør du lesse denne boka. Handlingen foregår i et London styrt av magikere. Det britiske imperiet består av England, Skottland, Wails, Frankrike og Italia. Her kan du diskutere bøkene helt gratis!

Lenke til kommentar
  • 9 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

De delte den ut gratis til 6-klassinger for 3 år siden (dvs. jeg var en av dem).

Få leste den. Den er i tyngste laget - selv for 12-åringer som er godt vant med å lese 874(og en kvart) s. lange harry potter-bøker. De burde sikte på litt eldre ungdommer. Jeg leste den aldri ferdig. (Shame) Jeg kom liksom aldri i gang. Prøver i vinterferien, jeg ^^

Endret av Spöka
Lenke til kommentar

Æsj, ja det var kanskje like mye det at jeg ventet spent på De fire og han som gjør galt verre og at jeg egentlig ikke var veldig lysten på å lese den akkurat da. Eller alle de... er det fotnoter det heter? De som Bartemius har hele tida. Sånn tekst nederst på sida.

Men derfor prøver jeg igjen i vinterferien! Jeg har jo hørt fra mange som har lest den at den er utrolig bra!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...