Gå til innhold

formatere uten cd (var ikke med) (compaq)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har du kjøpt maskinen brukt og ikke fått med CDer eller kjøpte du den ny, og så fulgte det ikke med CD(er)?

 

Hvis du kjøpte den ny og det ikke fulgte med noen CD skal det normalt være et program på PCen for å brenne ut en eller flere CDer som kan brukes til reinstallasjon. Evt. kan det være en såkalt skjult recovery partisjon som nevnt av ventle, som vanligvis fungerer slik at du trykker en eller annen tast (typisk en av F-tastene) for komme inn i en meny hvor du kan starte en re-installasjon. Ofte er det en kombinasjon av begge mulighetene (det du brenner ut er da det som ligger på recovery-partisjonen). Det du skal være klar over hvis du kjører en slik recovery er at alt av dine egne data/programmer blir slettet.

 

Du kommer med veldig lite informasjon. Hvis du skal få noe mer konkret hjelp må du komme med mer informasjon. Er det en "ekte" Compaq (i så fall begynner PCen å bli ganske gammel), eller er det en HP Compaq? Hvilken modell? Hvor lenge siden er det du kjøpte den?

 

Et godt tips kan være å kontakte HP support (HP har overtatt alt som har med Compaq å gjøre). De kan skaffe deg original programvare til din maskin.

Endret av Pengu
Lenke til kommentar
hvis det ikke er en skjult partisjon (det er det vanligvis hvis pc'en er solgt gjennom forhandler uten recovery-cd), trenger du en Windows-cd og en passende, gyldig produktnøkkel.

8050155[/snapback]

 

det er en sult sånn skjult partisjon forde formatert før og da er det sånn ferdig meny liksom husker ikke hvem f tast det er, og nå har jeg 2 partisjoner fra flr av og. da da virker det ut som om at partisjonene mine ikke vill la seg formatere tilbake til en enekelt liksom så formatere vidre til normal ny pc,

 

og til deg andre trur det jeg er hp compaq siden kjøpte den i sommer

 

og modelen er presario v5000

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...