Gå til innhold

Hva har du glemt på LAN?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Rett så det e at dår må litt konfigurasjon te og då må du ha drivar cd, eller hvis heila greiå går adundas.. pleie jo det :roll: Eg og glømme ofte drivercd`er og sånn, hende eg glømme litt kablar, men isje så ofte.. de så glømme mye, må jo bare tenka to ganger, eller kanskje det e på tide me ei huskeblokk? (sånn så donald pleie og ha) :lol:

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-13 23:58, skrev Chief:

... delte sender med naboen på musen!!


Hvordan fungerte det?

 

En gang glemte jeg 16 porters switchen min igjen på skolen, tok den med pga den vi hadde funka kun enkelte porter!

Også slutta vi på skolen dagen etterpå, den ser jeg nok ikke igjen :sad:

Hører jeg erstattning? Hva syntes dere?

Lenke til kommentar

Det funket fint! Kameraten brukte trådløst tastatur, men han hadde veltet en svær tung ting på musa så den var gått i stykker, så han brukte en Microsoft Intellipoint 1.0 mus! Så da brukte jeg den mus delen av senderen (vi hadde begge logitech sett). Alle logitech settene går uavhengig av verandre!

 

For å oppsumere, jeg hadde et Microsoft Multimedia keyboard, og en Logitech tråløs dåse! Kjommien hadde et trådløst Logitech brett og en Microsoft intellipoint 1.0 dåse! Så hadde vi en sender/mottaker dippedutt på fellesen! Funket fint!

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-07 12:30, skrev sjefen_:

Vel, på små mini LAN så glemmer jeg ofte switchen, eler tar med en krysset nettverkskabel, det pleier å bli suksess......


 

Skaffe en slave da, midlertidig til å switche twistakabelen manuelt :grin: Finner sikkert en villig 10-12åring til å gjøre det for en ti'er timen..

Lenke til kommentar

hm.. det største bommerten min må være å gjemme igjen lan-bagen med alt av kabler, mus, tastatur, brus, grandis osv hjemme mens jeg dro på et lan i byen.

ble ganske fustrert da jeg kom frem og lurte på på om noen faktisk hadde stjålet den, fikk tlf senere om at d var en bag midt i stua :razz:

 

har glemt masse gjennom tider, har derfor lært at d er kjekt å ha ting liggende i bagen fra før (ikke mat å sånn :smile:)

Lenke til kommentar

Det verste jeg glemmer er driver cd-er... Alltid et problem det der :razz:

 

Men for å huske alt gjør jeg slik:

 

Tar ut maskinen.

 

Peker først på øverste uttak på maskinen. og sier "strøm" - sjekker strømmen er/går i bagen. så sier jeg checked., går ett hakk ned og sier tastuatur, sjekker, check, mus, sjekker sjekk. og dette helt til bunnen. Så snur jeg kabinettet, peker på cd-rom - sjekker cd'er og sier checked. Etter det tar jeg et svip over bordet for å se om det er noe annet.

 

Ender alltid med en alt for tung bag som borer seg ned i skulderen min :grin:

 

Mvh

A. Lyse

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...