Gå til innhold

DVD-spiller henger alt


fuzzy76

Anbefalte innlegg

Jeg har en P3-maskin (har ikke alt av spesifikasjoner, den er ikke min) med en Pioneer 105S dvd-stasjon og en sony cd-rom som står på samme IDE-kabel (jadda). Setter man inn en cd-rom i dvd-driven går det greit og den leser cd'en fint. Problemet kommer når man setter inn ei dvd-plate i spilleren. Under Win2k (som var det opprinnelige os'et på maskinen) låste maskinen seg i 30 sekunder, 5 sekunder ok, låste seg i 30 sekunder, 5 sekunder ok osv... mens dvd-rom'en jobba som besatt (uten å komme noen vei) og cd-rom'en blinka sånn ca. hver gang "låsingen" slapp i 5 sekunder...

 

Jeg tenkte at det var et driver/software problem og formaterte maskinen totalt, installerte Windows XP prof. og alle oppdateringer fra windowsupdate.com og prøvde deretter på nytt (altså, KUN MS programvare, INGEN 3djeparts programvare installert) for å opplevet at i XP låste maskinen seg TOTALT når jeg satt i ei DVD-plate.

 

Iflg. Pioneers nettsted trenger man ikke spesielle drivere til dvd-spilleren i WinXP fordi WinXP's drivere fungerer uten problemer. Nåja.

 

Har kjørt SiSoft Sandra og en del andre benchmark/diagnose-programmer og ingen av disse raporterte feil. Har prøvd å resette ESCD og en del andre ting og tang (DMA bl.a.) i BIOS uten noen forskjell.

 

Any ideas? Please?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...